Hey Beauties! “Der er en meeeening med deeeeet!” Hah, var der nogen der så “Stjernekigger” på Zulu igår?! Det er et ret nyt program og jeg blev da lige nævnt i gårsdagens afsnit. Jeg må indrømme, at jeg først tænkte… hvad nu?! Min humoristiske sans er helt okay, vil jeg selv mene og jeg kan altid grine af mig selv (bortset fra en enkel gang på “Dybvaaad”), but whatever! Da jeg så Mark i programmet igår, var jeg helt nede og rulle på tæppet af grin… se lige hans outfit! I freaking love it! Jeg lavede nemlig for nogle uger siden denne video på YouTube, hvor jeg spiser ukrainske snacks og jeg kan da godt se, at det er lidt weird… men hey, hvad er ikke weird på YouTube efterhånden!? Jeg har flere andre spisevideoer on the way, because why not?! Shout out til Mark i hvert fald for at gå hele vejen med outfit og catchphrase og det hele! Jeg tror, at man kan se afsnittet online somewhere og ellers kan jeg afsløre, at der kommer mere af mig i det program soon… YAY!

Det her er videoen fra min YouTube kanal, som der bliver gjort grin med! Enjoy, heh…

xx

2 kommentarer

  1. Jeg må ærligt indrømme at jeg fandt din ukrainske madvideo lærig og informativ. Jeg elsker at lære om nye kulturer, og du gjorde det på en herlig måde! Jeg har i hvert fald lyst til at prøve nogle af de ting, du har spist 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*