• FØLG MED I ALL THE FUN PÅ MIN YOUTUBE KANAL HER: IRINA OLSEN 

Hey Hunnies! Jeg har set en del af de her eating show videoer på YouTube… eller mukbang som man kalder dem. De er meget populære i Japan og der er bare noget ved det, I don’t know! Jeg ville også gerne prøve! Jeg har fundet en butik i København (EuroDeli hedder den), som importerer madvarer fra Ukraine, Rusland, Bulgarien etc. og her i videoen fortæller jeg om de snacks som vi spiser til dessert til teen i Ukraine. Food of my childhood. xx

6 kommentarer

  1. Min kæreste er halv russer, og hans mor har altid det der halva derhjemme og det smager såååå godt. Ved faktisk ikke hvad det russiske navn er for det, og det kan også godt være det er en lille smule anderledes end det ukrainske, men det er i hvert fald vildt lækkert!
    Hvor køber du det henne i Danmark? Det er blevet en af mine absolut yndlings snacks!!

    1. Det hedder halva på begge dele 🙂

      En butik der hedder EuroDeli, ma kan google den… de har alt, yas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*