affiliate

Hey Beauties! Når jeg har brug for lidt inspiration til casual style, så synes jeg at Kourtney Kardashian (eller hendes stylister) er en af de bedste. Hun er god til at pifte de kedelige hverdagslooks lidt op og så er hun lav ligesom mig, så på den måde ved jeg ligesom på forhånd, hvad der kan virke for mig også. For at få det samme look med bomber jackets, plejer jeg at tage den i en str. større. Jeg er også vild med hendes briller, så jeg fandt nogle der lignede fra AliExpress (link forneden), som kun kostede 40kr, så dem bestilte jeg med det samme, for jeg skal ud at rejse snart and I will need them. Jeg fandt også “I feel like Pablo” kasketten, som hun har på. Den fik jeg så også bestilt right away. Jeg er vild med dette look, som jeg tror er et airport look og har fundet items til jer her, som minder meget om hendes. Happy shopping!

untitled-11. TIGH HIGH BOOT: HER  2. CALVIN KLEIN BAG: HER  3. SOLBRILLER: HER  4. RIB TURTLENECK: HER  5. RED “PABLO” CAP: HER  6. VILA BOMBER: HER

xx

4 kommentarer

  1. Hej 😊
    Hvilket program bruger du til at lave dine tøjcollager?
    Den opstilling du har, hvor de ‘lapper’ indover hinanden er lige det federe at se på 😎

  2. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at købe solbrillerne som du linker til. Men hvis man bestiller fra AliExpress kommer der så told, moms m.m. på? Og hvor lang tid går der før man får sin pakke? 🙂

    1. Mht. levering kan der gå mellem 1-4 uger, det er hvad jeg oplever. Jeg handler derinde hver dag, og jeg har ikke oplevet told endnu. Det er mine erfaringer i hvert fald 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*