affiliate

CARDIGAN: HER  •  ROSA SÆT: HER  •   VALENTINO SKO: HER   •   STELLA MCCARTNEY TASKE: HER  

Hey Beauties! Det er endnu en gang tid til Tradono Market, som jeg har været med til en del gange før og det er simpelthen fordi det er så prof. organiseret og så hyggeligt at være med til. Det sker i morgen i Papirhallen kl. 11-17 og eftersom jeg shopper dagligt (no joke!) så sælger jeg ofte ud af mine ting. Tradono Market er et loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories til mænd og kvinder. Dørene åbner klokken 11.00 og man kan finde secondhand kup helt til klokken 17.00. Det koster kun 30 kr. at komme ind og der er gratis muleposer til de første 30 gæster. Jeg tager altid til disse tøjsalg-events med min bedste veninde Samanta, som også er med i morgen og vi håber at I kigger forbi og søndagshygger med os og shopping, YAAAS! Jeg tager designer- og highstreet tøj med i morgen, samt lidt sko og smykker og muligvis lidt børnetøj. I kan se nogle af de items, som jeg har til salg på Tradono appen (under Irina Olsen).

5 kommentarer

 1. Hej irina, super super fint sæt. Mon du kunne lokke til at fortælle hvilken str du har købt det i? Synes det er SÅ svært at vælge str, når man handler på eBay eller Ali.

 2. Kære Irina.
  Først og fremmest mega tak for at du bare har verdens fedeste blog. Elsker at følge med. Du er min ynglings, af alle bloggerladies. Bliver total starstruck 😅 Haha! Du er bare dig, og det er fedt. Bliv ved med det ❤
  Jeg har et ønske til dig, jeg shopper selv rigtig meget fra AliExpress men forfilan det kan være en jungle derinde. Det kunne være så fedt, hvis du kunne lave en guide til hvordan man finder de FEDE ting, somblandt andet noget af det du køber. Håber og glæder mig til at se et indlæg på et tidspunkt.
  Keep up the good work! 👸🏻

  1. Hej søde Camilla og uhhh…. tusind tak for alle de søde ord, hehe.

   Jamen jeg bruger ALT FOR MANGE timer derinde og støder tilfældigvis på ting. Jeg får ca. 10 pakker dagligt derfra og det bedste linker jeg så til herinde til jer. Så der er ikke en bestemt måde, det er bare med at købe sig frem, heh. Men jeg prøver at sorterer det for jer. Jeg tænker lige over hvordan jeg kan lave en guide evt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*