Hey Beauties! Som noget nyt på bloggen og YouTube kanalen vil jeg introducere nogle af de skønne ladies, som jeg har i min vennekreds og omgangskreds og dem som jeg er så heldig at lære at kende i forbindelse med min karriere. Jeg synes, at vi kvinder kan finde en masse inspiration hos hinanden og skal blive bedre til at bakke hinanden op. Jeg mødte Carla på en bloggertur til Milano og hun er helt klart en #powerlady, som man kan få en masse inspiration fra. I kender nok Carla fra YouTube, og hun har lige postet en video, hvor hun ligger makeup på mig, på hendes kanal (den finder I nederst her). Carla har en masse positive vibes på hendes YT kanal og Insta og en hel del gode råd til at opnå sine mål her i livet. Jeg synes, at Carla er en meget inspirerende kvinde, og det er dejligt at hun deler ud af sin viden på de sociale medier. Jeg har stillet Carla 7 spørgsmål her på bloggen om YouTube, success og beauty…

jgffjlig-mac1. Har du altid vidst hvad du ville beskæftige dig med?

Ja, det har jeg faktisk. Men det har ændret sig mange gange! Da jeg var lille ville jeg være skuespiller. Jeg lavede teaterstykker for alle der orkede at se på, og jeg elskede opmærksomheden. Da jeg blev teenager ville jeg være makeup artist, fordi jeg her brugte min kreativitet til at skabe mildest talt eksperimenterende looks. I gymnasiet spurgte min ven Albert mig en af de første dage i skolen: “Hvad vil du være når du bliver stor?” Og dér kom jeg pludselig på den idé, at jeg ville være skuespiller igen. Så det sagde jeg. Og der blev stille i 1. c på Østre Borgerdyd. Men kort tid efter den erkendelse fik jeg rollen som Søs i Far til Fire, og de følgende 7 år arbejdede jeg som skuespiller og jeg søgte også ind på skuespillerskolen hvor jeg kom til 3. prøve i Århus. Men det var fandeme hårdt! Til sidst måtte jeg erkende, at min kreativitet slet ikke voksede i dette erhverv. Så jeg besluttede mig for at læse TV og Medietilrettelæggelse for at få nogle nye værktøjer at være kreativ med. På uddannelsen lærte jeg at filme og klippe, og efter et internship i LA, landede jeg på social-media-hylden hvor jeg nu lever af at producere YouTube videoer på min egen kanal Carla Mickelborg, holder foredraget #goals med min mor, og producerer livsstilsprodukter der lærer folk at sætte mål med hjertet. Min kreativitet kører på fuld fakkel og jeg glæder mig hver morgen til min dag.

2. Hvis ikke… har du så beskæftiget dig med en anden karriere før, uddannet dig indenfor noget?

Jeg arbejdede i en tøjbutik da jeg var 18 år. Jeg var der i 1/2 år og det er faktisk den længste ansættelse jeg har haft! Bortset fra min tid som frisør-hjælper hvor jeg som 14-årig fejede hår sammen efter skole og lærte hvordan man vasker gulv og blander hårfarve. Jeg elskede begge dele faktisk!:)

3. Hvordan fik du interesse for de sociale medier… især YouTube?

Som sagt var det i LA SoMe for alvor fangede min interesse. Inden jeg rejste derhen havde jeg min blog carlachloe.dk og min instagram profik, men det var først da min chef i LA gav mig jobbet som SoMe planner for stjernerne fra en HBO- serie, at jeg tænkte: “Det her vil jeg sgu leve af!”. Og da jeg senere i min uddannelse arbejdede på Sofie Linde Show her i DK, fandt jeg ud af, at de danske youtubere havde flere seere end vi havde på vores TV program. Så jeg undersøgte markedet, så en masse udenlandsk og dansk YouTube, og fandt så på, at jeg ville lave vlogs blandet med makeup GRWM (Get Ready With Me) videoer. Og det blev en succes. 

4. Hvad vil du give af råd, hvis nogle derude vil starte en YouTube kanal?

Som med alt andet her i livet, skal man aldrig begynde på noget, hvis det kun er resultatet man tror vil give en tilfredshed/lykke/glæde. Det skal altid være begejstringen og kreativiteten som driver værket. På den måde får du dig selv med i det, og det du skaber kommer indefra. Og det er at foretrække, for alt for ofte ender folk i jobs som de ikke er glade for – og havde de bare mærket efter på vejen, ville det hele se meget lettere ud.

Husk på, at det er et håndværk at filme og klippe, og hvis du ikke er så vild med at nørde den slags, så er YT måske ikke lige det du skal kaste dig ud i. Det tager tid at lære, og det tager tid at producere!

Ud med det – YT er en platform hvor du er i dialog med dine seere, så tag ved lære af deres ønsker og råd.

5. Hvad er 2 af dine bedste råd for at få success?

Spørg dig selv hvad du ville arbejde med, hvis du havde 20.000.000 kr. på kontoen. 

Gør det.

6. Hvordan forkæler du dig selv i stressede perioder?

Jeg aflyser aftaler, bliver hjemme og går i karbad. Spiser god mad som jeg enten selv laver, eller køber i SMAG (synes deres salater og romkugler er så gode!). Og så ser jeg Netflix eller DR.

7. Selvfølgelig… dine top 3 beauty produkter du ikke kan uden?

a) Min ansigtscreme, serum og rens fra Dermaquest (sammen med ansigtsbehandlinger fra Holistic Beauty, har de fjernet mine pigmentpletter og betændte hud).
b) Anastasia pincet (den kan fjerne hår som knapt nok kan ses)

c) BB cream fra Dior (dækker, fugter og holder forever).

Carla har også en GRWU video med os begge på sin kanal, som I kan se her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*