img_0146ig-mac-2Hey Darlings! Selvom L.A. ikke er super sunny i de her dage, så er der varmt nok og jeg er endda blevet lidt solbrændt på næsen, hvilket bl.a. bidrog til et slemt angstanfald for mig i morges. Jeg troede, at jeg var vågnet til allergisk reaktion i hele hovedet (jeg har selvfølgelig piller med… I am me!), men det var bare min hud der var tør and stuff. Jetlag trigger min angst hernede like a bitch! Jeg har fortalt jer om det på min Snap her tidligere idag og selvom det fylder en del hos mig lige nu, så er jeg næsten også ved at være lidt træt af at nævne angst, synes jeg. Der er åbenbart noget der hedder jetlagangst, har jeg fundet ud af. Jesus Christus, hvis jeg dog bare ikke havde det hele tiden hernede, men min reaktion på skift af døgnrytmen har jeg slet ikke set komme – jeg føler mig slet ikke i min egen krop. Anyhow, back to the good stuff… der sker ting hernede, og Morten og jeg kan mærke motivation og inspiration flyde ind over os. Vi mingler rundt omkring og får set en del, men vi savner også Allessia. Vi flyver hjem i morgen, så vi glæder os til at se hende i lufthavnen om ca. 2 dage. Turen herned er lidt hygge og kvalitetstid and fun, og selvfølgelig for at finde ud af hvad der egentlig skal ske mht. om vi skal flytte herover på et tidspunkt, eller flyve frem og tibage. Jeg tror mest det er Morten der skal flyve frem og tilbage… jeg tror ikke lige mine nerver kan klare de her ture alt for ofte, haha. Det har jeg jo selvfølgelig også sagt det ham, at jeg synes han skal, da han får så meget ud af at være her karrieremæssigt. Jeg har drømt om en Hollywoodkarriere siden jeg var 10 år! Don’t laugh… men det var da jeg så Baywatch for første gang, efter vi kom til Danmark! Jeg tænkte.. “det der de laver, det skal jeg også!”. Og det var ikke the lifeguardjob jeg mente. Udover det så er det jo ikke særlig godt skuespil i Baywatch, men jeg var vild med det. Efter skøjtekarrieren skulle jeg helt klart til L.A. hvor jeg også har trænet imens jeg skøjtede og kunne sagtens se mig selv bo herovre. Obviously har en skuespilkarriere altid været den ultimative drøm og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg valgte TV-mulighederne af den grund. Det er som om at de drømme er lagt på hylden nu, og jeg kan for mit vedkommende ikke se en grund til at bo herover som sådan, så det vil kun være for Morten skyld, hvis vi skulle flytte hertil. I don’t know… men man kan måske stadig godt drømme lidt, imens vi er i USA! xx

3 kommentarer

 1. Hej smukke Irina.
  Jeg lider selv af vanvittig angst, og ISÆR for at flyve. Kan nikke genkendende til alt hvad du siger og skriver om angsten. Jeg tager bevidst ikke ud for at rejse, og hvis der bliver NÆVNT ferie, forbinder jeg det med det samme med flyver, og jeg får angst i kroppen! Det er ulideligt. For vil IKKE til udlandet, selvom jeg ELSKER at rejse! Vil jo SÅ gerne. Men KAN ikke!
  Jeg tror at sin angst i USA skyldes at du i din underbevidsthed ved du skal hjem igen, så kroppen slipper ikke angsten som når du er tilbage, hjemme i dine trygge omgivelser.
  Har desværre ikke nogle tips til hvordan du hårentere det, men vil blot fortælle at du IKKE er alene om det! ❤

 2. Hej irina
  Pas på nu på med at tabe dig mere end du gør nu… husk at spis selvom angsten kommer og går. Dit helbred er vigtig ! 🙂
  Hilsen Katja

 3. Jeg lider selv af angst og flyskræk. Jeg kan derfor relatere til dine udfordringer også da jeg tog turen over Atlanten en del gange sidste år. Og nu er flyttet herover (USA) på vestkysten.
  Hvis I vælger at flyve frem og tilbage, og du vil udfordre dig selv lidt, kan jeg anbefale længere ophold og så bliver det også bedre med tiden – ikke godt, men bedre.
  Hav en skøn tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*