affiliate

photomirror  SOLBRILLER: HER+HER  •  CHOKER: HER  •  RITUALS LIPGLOSS (#HAZELSHEER): HER  • KNIT TOP: HER 

ironic-twistHey Beauties! Jeg leger lidt med forskellige looks i disse dage, da jeg faktisk skal pakke til en rejse. Jeg har shoppet vildt meget tøj, da jeg ikke rigtig havde noget til de varmere dage, efter at have pakket mig ind alt for længe her i DK. Først sagde jeg egentlig nej til rejsen, men fortrød det med det samme. Det er et land, hvor jeg har været før og altid gerne villet tilbage til. Jer er slet ikke den samme spontane person som før, der kunne booke en one-way ticket til Ibiza. Alt bliver gennemtænkt ned til de mindste detaljer og jeg har hele 2 kalendre for at koordinere vores familieliv. Så nu skal jeg afsted anyways og jeg vil vente med at fortælle hvor vi præcis skal hen, for flyveturen giver mig allerede søvnløse nætter. Jeg er ude i, om jeg skal tage en sovepille under flyveturen eller om jeg kan “slippe afsted” med at downloade noget meditation/afslappende lydbog til Audible appen og lytte til den. Det er en længere flyvetur, so I am freaking out a lil’ bit. Men mht. outfits har jeg til gengæld helt styr på det. Min denim-obsession er real for tiden og jeg har shoppet utallige ripped jeans, denim-jakker, denim-chokers og ja… alt hvad jeg kunne finde i denim til rejsen. De her solbriller er must-have, så de skal med og alt hvad der hedder Adidas og Puma. Praktisk og komfortabelt er my middlename efterhånden. Der kommer updates og YouTube vlogs løbende i forbindelse denne rejse, som jeg lige nu har et ambivalent forhold til. Jeg glæder mig INSANE meget til at komme derover, men jeg frygter flyveturen… xx

 snapchat_logo Følg med på Snapchat for glimt af vores hverdag: irinathediva

4 kommentarer

 1. Tak for en super god blog! 🙂
  Har du gode råd til hvad man skal holde øje med når man skal bestille på eBay og Aliexpress osv?
  Har prøvet at bestille to ting på eBay og kun en af dem som kom.

  1. Mht. Ali og eBay så har jeg altid fået pengene tilbage hvis det ikke dukkede op, så husk at skrive til sælgeren 🙂

   Bestil fra Kina og ikke fra USA, der kommer altid told på fra USA og kun sommetider fra Kina, dog har jeg ikke oplevet det endnu med Kina.

 2. Hej Irina. Tak for en god blog 🙂 Når du bestiller fra Aliexpress kan man så godt bestille flere ting (under 80,- kr) og stadigvæk undgå tolden? Eller skal man bestille en ting af gangen?

  1. Hejsa, jeg har bestilt for 1000-vis af kroner, og har ikke oplevet told endnu. Men kan selvfølgelig ikke love noget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*