affiliate

DENIM JAKKE (TAGGET HER)  •  ADIDAS CROP TOP: HER  •  MARC JACOBS SOLBRILLER: HER

Hey Darlings! Disse billeder er fra vores sidste dag i L.A. hvor jeg må være ærlig og sige… I DID FEEL LIKE KYLIE! Livet et skønt og nemt i California, og jeg ved ikke hvordan jeg ellers skal forklare det, men man føler sig fri og spændt på alle de nye eventyr som de nye dage har at byde. Solen skinner, Starbucks kaffen smager fantastisk, shoppingmulighederne er vanvittige og jeg nåede endda også at clubbe lidt med en veninde… musikken var awesome! Så ja… det var godt jeg kom “lidt” ud, synes jeg selv, men på vej derned havde vi faktisk lidt andre planer også, udover at nyde Californien. Der er nemlig kun 3 timers kørsel i bil fra L.A. til Las Vegas, hvor vi har joket med at blive gift i noget tid nu – der er noget sjovt over det og lige os. Og det var faktisk det som var planen, da vi var på vej derned i løbet af de 5 dage… vi skulle nemlig spontant til Vegas and get married! Obviously skulle dokumenterne også være i orden i DK bagefter, men det var vi (især jeg) ret opsat på, da jeg faktisk gerne vil blive gift inden jeg fylder 30, I decided! Men det skete så ikke, for det kunne vi altså ikke lige få presset ind i de dage, så nu må jeg finde en anden måde vi kan nå det på, inden jeg bliver 30… jeg magter ærligt talt overhovedet ikke bryllupsplanlægning! What is wrong with me, hah…?! xx

8 kommentarer

 1. Go for it – tag afsted igen hvis I kan og gør det. Vi stak også af og blev gift på et rådhus med to vidner som blev hevet ind fra gaden – sikke en ferie oplevelse de fik sig med hjem 😊 Venner og familie fik det først at vide til en fest vi holdte et par dage efter. Det er noget vi aldrig har fortrudt ❤

 2. Vi gad ikke alt det bryllupshalløj og vi gad især ikke en tåbelig fest, hvor man skal finde sig i diverse brokkerier fra deltagerne, så vi tog på det loakle rådhus en regnfuld lørdag formiddag og fik det klaret der, det tog under fem minutter og her små otte år efter, er der stadigvæk ingen i vores familie, der ved, at vi er blvet gift. 🙂

 3. Vi gad heller ikke det store fest og halløj så vi blev gift på rådhuset herhjemme for at have papirerne i orden og så tog vi til Thailand (hvor min mand også havde friet) og blev gift på stranden.

 4. Jeg forstår godt hvis du vil giftes inden du får feber:-)
  Hvad med at lade jeres forældre og familie stå for planlægning og afholdelse af bryllup.
  Vi tog i sin tid et havebryllup her på slægtsgården, det var super hyggeligt og uden en masse forpligtigende ting.
  God fornøjelse og beslutning:-)

 5. Jeg forstår dig 100 % 🙂
  Jeg er heller ikke til det store bryllup med flere måneders planlægning:) så min kæreste og jeg blev gift for 1 1/2 år siden i Las Vegas, han friede en aften vi var i Grand Canyon og vi blev gift 3 dage senere 🙂 kanon oplevelse !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*