affililate

ALLESSIA I FROZEN KÅBEN FRA LEKMER.DK

Hey Hunnies! Hvis I følger med her på bloggen, så ved I hvor meget Allessias eksem har gået mig på og frustreret mig. Vi vågnede i morges kl. 07 og til min MEGET STORE overraskelse var hendes eksem næsten væk…! Altså sårene var der stadig, der hvor hun havde kløet, og der var enkelte små røde plamager, men det var SÅ meget bedre pludseligt! Jeg er helt paf over det og det giver ikke rigtig mening, for de ting jeg havde bestilt (probiotika og castile soap bl.a.) er ikke kommet endnu, så jeg har ikke gjort noget anderledes end jeg plejer. Selvom hun ikke er intolerant over for noget mad, så prøver jeg at give hende rismælk så meget som muligt og glutenfrit, når jeg kan og generelt holder jeg bare øje med hendes kost lige nu selvfølgelig. Hun får heller ikke noget med E-numre… og by the way, har I set hvor mange E-numre der er i pølser? Herregud altså! Der er dog 1 slags pølser, som jeg indtil videre kun har fundet i Netto, som ikke har det, hvor der er 4 pølser for 30kr… JA! Men dem får hun, for hun er bare så vild med de pølser. Jeg har i længere tid VIRKELIG passet på med hvad hun spiser (bortset fra de ting hun nogle gange får fingrene i, og jeg ikke når at tage det fra hende, hah) og det er vitterligt INTET jeg har gjort anderledes fra igår til idag og hun er heller ikke blusset op her i løbet af dagen. Er det virkelig bare den lille mængde sol, der nu titter frem, der har gjort forskellen? Jeg er jo super glad, men også lettere frustreret over, at jeg ikke stadig ikke aner, hvad der får det til at blusse op og hvad der var grunden til, at det næsten var væk idag. Det er da utroligt – så denne eksemperiode blev jeg ikke klogere af, men hold da op, hvor jeg håber, at det er slut nu så! xx #mommylife

Følg med på Snapchat for glimt af vores hverdag: irinathediva

9 kommentarer

 1. Min eksem forsvinder som ” dug for solen ” når jeg får bare en lille smule sol. En tur sydpå i en af vintermånederne får al eksem til at forsvinde og virkningen holder i månedsvis, indtil vi igen får sommer herhjemme.

 2. Hej,

  Min søn på 10 måneder har også haft eksem altid, fået hormoncremer, taget blodprøver osv osv. Ingen vidste hvad det var.
  Da vi begyndte at give ham mere vand, forsvandt det! Simpelthen at fugte huden indefra…

 3. Jeg har selv været plaget af eksem i hele min barndom og i nogle år af min ungdom og har også været ude i at udelukke fødevare for hver gang eksemet blussede op. Men det havde ingen betydning og intet hjalp. Og fra den ene dag til den anden forsvandt det. Og en gang i mellem dukker det op, men slet ikke så slemt som dengang. Og jeg spiser alle de fødevarer som jeg dengang havde mistanke til. Husk at mælken skal være med til at bygge hendes knogler, så hvis ikke hun er allergisk så er det måske værd at overveje at hun får det reintroduceret eller i hvert fald suppl. med kalk 😄👍🏽 men dejligt for hende og jer 👏🏽

 4. Jeg er vildt nysgerrig på hvorfor du begrænser mælk og gluten – har det kendt effekt på børneeksem? Jeg tænker jo at du har researchet like crazy 🙂 men har hun ikke vildt meget brug for mælken i hendes alder? Hun har jo INTET ud af rismælk (så vidt jeg ved) og man anbefaler jo faktisk ikke plantebaseret mælk til så små børn, pga allergener osv 🙂 ingen kritik, bare nysgerrighed 🙂

 5. Min søster har altid haft eksem, og da hun var lille sov hun altid med handsker for hun ikke lavede store sår pga. kløen – måske et tip hvis det bliver meget slemt med kløen 🙂

 6. Altså min lillebror har haft eksem i hele hans 20 år lange liv, og han har også prøvet ALT! Men det der virker bedst er altså solen (som du selv kommer ind på). Vi var på ferie for 3 uger siden, og der fik han ikke mere eksem, og alt det han havde forsvandt! Jeg håber, at I er kommer af med det!

 7. Hej Irina.
  Jeg var selv et rigtig eksemramt barn. Mit eksem var, som Allessias, heller ikke som en reaktion af madvarer, og lægerne kunne aldrig rigtigt fortælle mig, hvorfor det egentlig kom. Dog kunne de sige, at skimmelsvamp og andre “fugtige” lokaler, påvirkede mit eksem helt vildt (jeg gik på en skole med meget skimmelsvamp). Jeg siger ikke, at I har skimmelsvamp i jeres lejlighed (for det tror jeg virkelig ikke, at I har), men måske er hun “udsat” for fugtige miljøer eller måske for FOR tør luft? Sådan noget, kan nemlig også påvirke eksem. En idé kunne være at købe et hydrometer, der kan måle fugtigheden i rum 🙂

  Mit eksem blev kureret ved hjælp af en biopat (alternativ behandler), der anbefalede en masse dråber og medicin lavet på urter. Dem tog jeg et halvt år, og siden har jeg ikke set skyggen af eksem i over 20 år 🙂

  Desuden vil jeg lige nævne, at eksem altså også er ALLERværst når det er frostgrader.

  Jeg håber det måske kan hjælpe – og at din lille mus kan slippe af med sin eksem hurtigst muligt 🙂

  God aften

 8. Sådan er det også her. Og det kan blive væk længe, og så pludselig er det der igen. Jeg har heller ikke regnet ud endnu, hvorfor det kommer og går på den måde, da vi ikke ændrer på kost eller creme eller antal bade om ugen. Utilregnelig træls eksem. Dejligt at I kan slippe for det også😊😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*