sponsoreret af Girlz Only

Hey Beauties! Jeg har efterhånden utallige gange fortalt, at jeg er storforbruger af tørshampoo, da jeg vasker mit hår sjældent. Tørshampoo er et af de mest geniale beauty-produkter, og jeg rækker ud efter den næsten hver dag. Jeg har her på det sidste testet disse Girlz Only tørshampoo, som man kun kan få i Normal. Kender I den butik…? Jeg er så vild med den, og går altid derfra med flere poser. Normal har 76 butikker rundt i Danmark, hvor man kan finde Girlz Only tørshampooerne og der åbnes yderligere mange butikker i 2017. Anyhow… tørshampooen her koster kun 27 kr, hvilket er en god pris ift. at det helst skal være billigt, når man bruger et produkt dagligt. Girlz Only er lige kommet til Danmark, og er meget populært i mange lande, bl.a. Norge, Østrig, Tyskland & England.

img_7251ig-mac-2Tørshampoo fungerer sådan, at de absorberer overskydende olie i hovedbunden og derfor kan man springe en del hårvaske over. Jeg vasker hår ca. 1-2 gange om ugen, og går egentlig så længe jeg kan med at udskyde det, for det er simpelthen så tidskrævende at få vasket og tørret mit hår. Jeg sparer også efterhånden en del penge på shampoo, for før i tiden vaskede jeg hår hver/hver anden dag og det er heller ikke sundt for håret, men det føltes simpelthen beskidt for mig. Altså det var dengang jeg ikke havde opdaget tørshampoo endnu. Tørshampoo giver også hårrødderne et løft og jeg sprayer det i ved rødderne og roder lidt rundt i det med fingrene eller evt. børster med hårbørsten. Desuden er det noget af det nemmeste at bruge, hvis man vil toupere håret eller give det lidt mere tekstur inden styling. Lige denne tørshampoo har også en let duft, når man sprayer den på. Der behøver egentlig ikke være nogen duft for min skyld, men nogle kan måske godt lide, at deres hår dufter og den er heldigvis ikke for kraftig og meget behagelig. Der er 6 tørshampoos med hver deres duft, så der er tørshampoo til alle hårtyper, som efterlader håret blødt med en letvægt formulation.

img_7317ig-mac-2Noget af det første om jeg altid bemærker ved tørshampooer er, om de efterlader den hvide “kridtede” rest på mit mørke hår. Og selvom der er en tørshampoo til blondt og mørkt hår specielt, i denne serie fra Girlz Only, så efterlod de andre faktisk heller ikke en rest – bonus for that. Min fave ud af dem alle er XXL Volume-Plus tørshampooen, fordi den løfter lidt ekstra og mit hår har en tendens til at blive tungt, især når det ikke er blevet vasket i noget tid. Men faktisk er det endnu bedre at mixe dem sammen, altså mixe en af de andre med XXL tørshampooen til sidst, YAS! Jeg er faktisk meget ofte i Normal, men har ikke set disse tørshampoo endnu (fordi de er nye, obvi), men til 27 kr. er det et meget godt køb og jeg kan faktisk rigtig godt lide designet. Hvis der stadig er nogle derude der ikke har prøvet/ejer tørshampoo, så ved jeg ikke hvordan I kan få det til at fungere?! Det er altså bare MUST-HAVE!

TIP: Hvis nogle af jer skal på skitur eller festival i år, så MÅ I simpelthen huske at tage en tørshampoo med!

img_7319ig-mac-2

img_7325ig-macFølg med i nyheder og updates på Normals Instagram HER + Facebook HER

xx

7 kommentarer

 1. Nå, så prøvede jeg Girlz Only, og jeg må ærligt talt sige, at jeg ikke er imponeret. Jeg har altid brugt enten Aussie og Batiste, som jeg egentlig har været glad for, men tanken om at slippe for hvide striber er jo tillokkende. Men jeg synes da sjældent, at jeg har oplevet en tørshampoo, der farver mit hår mere gråt end denne! Det var jo nærmest ikke til at børste ud igen. Jeg er godt nok ikke fan!

  1. Ej sjovt at du oplever det Kristine. Jeg har det helt omvendt med, at jeg slet ikke får en rest med den, og jeg har endda helt sort hår, heh…

  2. Ja det er lidt pudsigt… Men det er nok ligesom mascara. Det der virker for én person fungerer slet ikke for en anden:-)
   Jeg bruger bare i stedet tørshampooen på min datter på syv, som er helt lyshåret. Så slipper hun for at komme i bad i aften:-) Det er jo nærmest win win. Haha!

 2. Tak for tippet Irina 🙂 Jeg synes nemlig, dem jeg normalt bruger er liiiidt for dyre. Derfor jeg ikke ejer en lige nu. No money in the bank…
  Kh Anna fra tyvertragedien 🙂

 3. Et andet godt tørshampoo tip er babypudder. Jeg bruger det oftest om aftenen og sover med det. Men det fungerer også virkelig fint at bruge det når man sætter håret. Det bliver ikke stift og selvom jeg også er mørkhåret bliver det ikke farvet af det hvide pulver. Det er desuden billigt og rigtigt drøjt i brug 🙂

  1. Det vil jeg også gerne vide. Bruger Batiste nu, men synes de er dyre og har tendens til at efterlade håret med den hvide belægning du snakker om i indlægget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*