Hello Darlings! For ca. en måneds tid siden fik jeg lavet et længe ønsket kosmetisk indgreb hos Retouch Clinic – botox og filler i læberne. Jeg har skrevet et længere indlæg om det hele HER og her kommer videoen så, hvor I faktisk kan følge med på sidelinjen og høre hvad jeg har at sige om det. Jeg er selv super glad for resultatet og videoen er til info for dem, som er interesseret i lignende procedure og gerne vil se hvordan den slags foregår. Jeg håber også, at dem der ikke har interesse i dette info, blot holder deres mening for dem selv (ment kærligt, heh).

Subscribe på min YouTube kanal for makeup tutorials, lifetalk, mommy-hverdag og mere.

Følg med i min hverdag på Snapchat: irinathediva

13 kommentarer

 1. Virkelig flot resultat!😍 Anne Gadegaard har også været inde på retouch clinic på et tidspunkt, hvor hun havde fået et tilbud på 10-15% på alle behandlinger til sine læsere – Er det eventuelt også noget du har?? 😀
  Vil så gerne prøve at få lipfiller, men på en SU er det lidt begrænset hvad man kan få afprøvet normalt….

  1. Mange tak 🙂

   Jeg fik 1 ml i… kun lidt blå mærker, men det kunne sagtens dækkes med læbestift 🙂

 2. Hej irina, i videoen har du den flotteste trøje på (der hvor du er i klinikken)… jeg trykkede på linket i beskrivelsesboksen under videoen, men der kommer bare en masse tøj frem af boohoo… kan du pls finde linket igen? Den er simpelt hen så flot den trøje, kan ikke lade vær med at tænke på at købe den!

  1. Jeg har prøvet at finde direkte link, men har desværre ikke kunnet finde den mere… tror den er udsolgt for længst.

 3. Dette er ikke kritik, blot et spørgsmål… Er det pga. botox at din mimik er blevet så begrænset? Det virker efterhånden som om kun din mund bevæger sig… På videoen flasher du det skønneste smil da du hopper på briksen, men nu er det lidt som om du er frozen… Er det botox eller blot et valg om at være mere “icy”?

  1. Tror jeg har lidt forskellige måder at smile på blot, for så meget botox fik jeg heller ikke og det var kun i panden, så resten af ansigtet burde bevæge sig fint, heh…

 4. Hej Irina 🙂
  Kan du oplyse noget om priser på filler behandlinger? Har du evt et link til en hjemmeside?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*