affiliate

Hey Beauties! OK, Nelly giver det nærmest gratis væk nu med SALE op til 80% og jeg har fundet the best of the best (efter min mening) inden udsalget lukker om lidt. Jeg stødte også på denne bikini som virkelig ligner den lækre bikini, som Kylie havde på forleden… what are the odds?! Vil også anbefale den lækre BareMinerals makeup børste, som er sat ned med 50% og generelt er der en del gode fund… happy shopping!


nly1. NLY MAXI SLIT DRESS: HER  2. BAREMINERALS SMOOTHING FACE BRUSH: HER  3. NLY JUMPSUIT: HER  4. GLAMOROUS BODY: HER  5. NLY TIGHTS: HER  6. NLY LONG HOOD ZIP SWEAT: HER  7. PIECES CROSS BODY BAG: HER  8. GLAMOROUS SHORT SLEEVE BODYCON: HER  9. NLY STRETCHY BOOT: HER 10. NLY BEACH STITCH ME UP PANTYHER + TOP: HER

xx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*