Hey Beauties! Jeg har i tidligere indlæg nævnt på bloggen, at jeg ikke har haft de vildeste vennekredse, og faktisk ikke havde venner som sådan i mine teenageår, because of many things. Jeg har egentlig helt ekstremt svært ved at stole på folk, og det er noget som jeg har arbejdet lidt med før i tiden, for det er da dejligt at være social, men det har været svært i en konkurrencesport og showbusiness. Undervejs har jeg været så heldig, at møde nogle fantastiske mennesker og Samanta her er en af dem. Vi går efterhånden 5-6 år tilbage og blev tætte med det samme. Hun er en af de mennesker jeg aldrig har tvivlet på og som jeg altid kan regne med. Vi klikkede faktisk med det samme i “Divaer i junglen” på en helt telepatisk måde og hun er idag Allessias gudmor og jeg ser hende basically som familie.

Det er sjovt, hvordan jeg oplever en ret stor ændring i opfattelse af venskaber, efter at jeg er blevet ældre, de sidste par år især. Man sætter virkelig meget pris på de mennesker, der er loyale og som man kan regne med. Samanta er en af de få eks. hvis mening tæller for mig, og hun fortæller mig altid sandheden, selv når jeg måske er stædig og ikke kan se det. Samanta har da også fået mig til at opleve den slags venskab, hvor hun accepterer mig all the way og omvendt og vi kan være 100% os selv og ærlige og vi behøver ikke at være enige om alt. Inden jeg mødte hende har jeg ikke oplevet friendship like that, så jeg føler mig heldig, at jeg har det nu. Det gør også, at jeg er blevet mere åben over for andre bekendtskaber, så jeg ikke føler at folk kun vil udnytte mig somehow. Man bliver bare klogere med alderen, det er rigtigt hvad de siger. Man kan se igennem det meste og man sætter pris gode venskaber, godt helbred og god mad, hehe.

dsc07310ig-macig-macIgår var vi på dobbeltdate med Sams kæreste Nicolai og Morten på Mash Penthouse (Tivoli Hotel) – der skulle være lækkert view til. Vi fejrede Samantas fødselsdag med bøf og bearnaise og min gave til hende var en Spa-tur til Sverige, coz we really need it. Hold nu op, det glæder jeg mig vildt meget til allerede.

dsc07277ig-mac

dsc07278ig-macFølg med i min hverdag på Snapchat: irinathediva

5 kommentarer

 1. Venner ér virkelig den familie man selv vælger. Jeg er så glad for min omgangskreds, som nærmest har være den samme de sidste 10 år. Man får bare et andet og dybere forhold til folk, når man hænger sammen så længe (:

  – K

 2. Hejsa
  Ja jeg også nysgerrig over du ikke længere er en del af the Girl squad! Er i blevet uvenner? Samtidig har jeg også bemærket at du ikke er pp blogly mere ? Why? Er dig og masha heller ikke på talefod mere?

  1. Jeg er ikke på Blogly mere, da det var nyt og jeg prøvede det af i nogle måneder, men Bloggers Delight passer bedst for mig… det er ren forretning. Jeg har det fint med Mascha.

   Det andet vil jeg ikke uddybe, men jeg har som sådan aldrig været en del af squad, da jeg altid har været solo med de ting jeg har gang i.

  2. 1000 tak for svaret 🙂 og det helt ok du behøver ikke at uddybe. Im just nosey 😛 Rigtig god weekend 😘

 3. Jeg ELSKER at følge din blog, snap og instagram 😊😊😊 Du burde få dit eget tv show 😄😄😄 Er dog nysgerrig omkring hvorfor du ikke længere ses med Louise, Nikita og Katja? Laver du et indlæg om det på et tidspunkt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*