affiliate

Hey Darlings! Så kører vi… 2017! Som mor er éns fokus jo selvfølgelig på sine børn/barn… eller for nogle er det vel. Måske I har set de Snaps jeg lagde op Nytårsaften og ved, hvorfor det bare er ekstra vigtigt for mig, at Allessia føler sig tryg og elsket… for altid, og at hun uanset hvad altid kan komme til mig. Hun er min lille pige for altid. Jeg kan ikke forestille mig, at jeg en dag kunne være ligeglad med hende eller ikke spørge ind til hendes liv. Jeg vil gerne skabe dejlige minder med hende hvert år og her til næste år bliver hun 2 og forstår så meget – det er fantastisk at være mor for tiden.

Jeg synes, at jeg har været en god mor i 2016 – det var stadig nyt det hele, men jeg synes jeg har en god rutine efterhånden, og hun er bare i den bedste alder. Vi mødre gør vores bedste og lærer undervejs og jeg vil da gerne gøre det endnu bedre i 2017. Noget som jeg vil lære er, at lave alle de der fancy børneretter, hvor grøntsagerne er gemt på så god en måde, at de spiser op uden at opdage det, hehe. Jeg vil gerne ud at rejse lidt mere med hende og noget som jeg VIRKELIG skal blive bedre til, er at tage billeder af mig og hende sammen. For jeg er god til at tage billeder af hende og alle andre, men det er aldrig den anden vej, haha. Så i 2017 skal jeg have en masse billeder med Allessia. Måske jeg også skal blive lidt bedre til at hun ikke skal have sin vilje alt for ofte, men det er så svært… jeg har virkelig svært ved at sige nej til hende, hvordan gør I andre det?! Kvalitetstid med Allessia i 2017 er på toppen af listen og et andet sidemål er også, at jeg håber vi finder en ny lejlighed, hvor hun kan få sit eget værelse. Jeg har allerede siddet og fundet en hel masse til indretning og vi skule faktisk flytte til marts og havde fundet en lejlighed, men det blev ikke til noget alligevel. Vi har til gengæld allerede bestilt sommerferie til i år, og jeg glæder mig HELT VILDT! xo

billede-22-12-2016-13-33-34ig-macALLESSIA I →  BUNNY HUE: HER 

billede-22-12-2016-13-33-30ig-macFølg med på Snapchat: irinathediva

12 kommentarer

 1. Hvad er det du oplever at skulle sige nej til? 🙂
  Har to tips.. Først spørge sig selv hvorfor man egentligt vil sige nej? Er det fordi det ikke lige passer ind i ens egne planer eller forestillinger om hvad og hvordan “noget” skal gøres lige nu..?
  Sjældent behøves det faktisk at sige Nej, men kan istedet fortælle hvad barnet så istedet skal eller må – de lærer så meget af at blive guidet på den måde – og det afleder samtidig så fint, som du selv nævner.
  Jeg er alene mor til en pige på 6 og samtidig privat passer for 4 rollinger 12,16,18 og 24 mdr, så har haft rig lejlighed til at afprøve forskellige metoder. Her virker det så fantastisk når jeg fortæller børnene hvad de skal og må fremfor hvad de ikke må og ikke skal gøre. Samtidig styrker det dem også i at udtrykke det de gerne vil og fokus på det – fremfor det de ikke vil. Og os voksne i det samme for dem sags skyld 🙂

 2. Det er virkelig et dejligt indlæg. Jeg nyder virkelig at følge med på din blog. Kombinationen af mor-rollen og samtidig fastholde dine egne interesser. Jeg er fan! Som mor og som kvinde (som elsker shopping, make up og pænt tøj) så falder det virkelig lige I min smag. Din blog minder mig om at det er vigtigt at huske sig selv og at man sagtens kan være bade en god mor og huske sig selv. Tak for dig, søde Irina. Og tak for din skønne, skønne blog.

  Det at du tænker over at du gerne vil gøre en ekstra indsats som mor (udover den store, gode indsats du allerede gør) gør dig til en god mor for Allessia.
  Det med at de ikke altid skal have sin vilje – det er en balancegang som vi alle øver os I. Det er min overbevisning. 🙂

  Hav en fantastisk dag smukke Irina 🙂

  1. Tusind tak for den søde kommentar Daniella. Dejligt at du har lyst til at følge med og finder det interessant. Det gør mig glad <3

 3. Har også været ude at rejse et par gange med min på 1 1/2 år og det er skønt, man får også rigtigt slappet af og bare nydt hinanden og ud og opleve. Ja oftest er det jo mor der tager billeder, derfor mangler vi lidt af os selv på. 😀 men ang at sige nej, synes ikke det er slemt bare tænk at det eren investering. Hellere sige nej du skal børste tænder og de lærer at mor mener det når de er to end at begynde på det når de er teenagere der vil være ude hele natten haha. Ej jeg hælder mere til at distrahere, nu skal vi, jeg vil have, jeg vil ikke have og bare snakke en masse så synes jeg det plejer at gå. Åh ja med maden, laver alt, også mad hun normalt kunne spise meget af men her spiser hun som en pipfugl…:/ heldigvis ammer jeg endnu og er ikke bekymret, men..

 4. Å hh jeg synes også at det er SÅ svært, det med at sige nej. Min datter er knap 11 mdr, så det er selvfølgelig heller ikke så ofte nødvendigt endnu.. Og jeg har aldrig fattet når andre syntes at det var svært at sige nej. Men GUD hvor blev jeg klogere da jeg selv blev mor!
  Men.. Et godt råd jeg har fået (igennem en veninde, som har fået det fra en pædagog) er, at se det “nej” som en investering – hvis de ikke lærer at et nej er et nej, og den respekt der medfølger risikerer de at blive møgforkælede, irriterende børn som de andre børn ikke vil gide at lege med. Og DEN tanke skræmmer mig ufatteligt meget. Ikke fordi hun absolut skal passe ind, hun skal da være sin egen, men fordi jeg virkelig ikke ønsker at hun skal føle ensomheden, og at de andre ikke kan lide hende. Så det prøver jeg at huske når jeg synes det er svært 🙂 måske du også kan bruge det trick 🙂
  Tak fordi du deler – for alt fra make up til mommy-life!

 5. Jeg har ikke meget held med at få snaps fra dig. Har tilføjet dig derinde men det er meget lang tid siden.

  1. Hej T, du skal gå ind under historier der ligger snapsene fra Irina 😉 Og ikke i din egen indbakke som private snaps – håber det var svaret på dit spørgsmål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*