affiliate

Hello my Beauties! Hvis I ser med på Snapchat, så ved I måske, at jeg tilbragte en dag med seje og megasøde Petra Nagel. Jeg har faktisk lavet TV med Petra før og hun er bare skøn at være i selskab med. Uden at afsløre for meget, så kan jeg fortælle, at der var nogle lidt grænseoverskridende optagelser og selve programmet sætter fokus på, hvordan vi kan arbejde med vores selvtillid og vi kom også ind på de sociale medier. Egentlig det, som jeg blogger meget om og man kan sige at det er min ekspertise, hehe. Som I kan se, så var jeg også makeupartist undervejs og jeg glæder mig til I kan se udsendelsen på DR3. Jeg giver selvfølgelig heads up enten på Snapchat eller på Instagram på selve dagen.

billede-20-01-2017-21-04-32ig-mac•  CHOKER: HER  •  SORT BODY: HER  •  VELOUR BUKSER: HER  •

fil-20-01-2017-20-39-41ig-macFølg med i glimt af min hverdag på Snapchat: irinathediva

4 kommentarer
  1. Yaay!! Endelig et program, hvor jeg kan se med! Har ikke tv, så ser kun dr på nettet haha. Glæder mig til at se det og jeg skal helt klart have de der velourbukser :O
    Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

  2. Jeg ELSKER din blog! Tak for den og dig👏🏾
    / og hvor er det fedt at petra’s bukser står åbne. Hæhæ! God dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *