affiliate

Hey Darlings! Denne weekend er blevet afholdt Ukrainian-style, da vi skulle fejre min mors 50-års fødselsdag. Vi har hygget os helt vildt og Allessia elsker når der en masse mad, musik og mennesker. Jeg ved godt, at børn reagerer forskelligt på omgivelser, men hun er altså glad for fest og farver. Jeg ved ikke hvem hun har det fra… *host *host. Men kan jeg lige sige… jeg synes den alder hun har nu, er den sjoveste. Selvom hun virkelig kan have sine hysteriske øjeblikke (som er vildere end før), så er hun utrolig kærlig og forstår så meget. Hun er bare den sødeste lille kanin (jeg kalder hende min lille kanin), der udforsker verden og bliver glad af de mindste ting. Når hun får pølser til aftensmad siger hun”wauw”… der skal ikke meget til. Det hele er så simpelt og det er bare kærlighed og krammere. Jeg elsker den alder og tiden behøver ikke at gå SÅ stærkt. Vi var da på vej hjem fra barselsgangen med hende for ikke så længe siden og nu bliver hun 2 år om et par måneder. Jeg spurgte min mor, om hun kan huske mig, da jeg var på Allessias alder… og hun siger, at hun kan huske alt. Det er vel alle disse minder og øjeblikke, som er the life itself – these happy moments.

billede-15-01-2017-16-28-14•  ALLESSIA → KANINHUE: HER  |  FLEECE JAKKE: HER  |  BUKSER: HER  |  STØVLER: HER  •

Her er nogle af de seneste gode fund, som jeg har købt til Allessia på AliExpress. Det er anden gang jeg bestiller denne model støvler til hende, da hun voksede ud af de andre og kvaliteten er ret god og holdbar. Det var dejligt, at solen kom lidt frem idag og vi var ude på legepladsen alle tre. Allessia er heldigvis blevet mere frisk, efter at have været syg og ligget med feber næsten hele ugen. Hav en fortsat god søndag derude…

billede-15-01-2017-16-46-19Følg med i glimt af min hverdag på Snapchat: irinathediva

2 kommentarer
  1. Hej 😍 Jeg læste på et tidspunkt du vil sætte link til de søde dukker du havde købt, synes ikke jeg så det for synes de var så søde ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *