sponsoreret

Hello Beauties! The Sale is ON, som i at webshopsene går helt amok med rabatterne i de her dage på til Nytår, fordi de gerne vil tiltrække kunder, og folk tænker måske ikke helt på shopping lige nu. DERFOR er der virkelig lækre items at finde rundt omkring og jeg har de her 11 faves til jer fra nogle af de webshops, hvor jeg shopper mest: Asos.com  |  Nelly.com  |  AliExpress.com  |  Ellos.dk |  HouseofStars.dk  →

faves1. Pieces Cross Body: HER  2. Double Pom Beanie: HER  3. Calvin Klein Hoodie: HER  4. ASOS ELECTRAN Shoe Boots: HER  5. Brazilian Keratin Shampoo + Conditioner: HER + HER  6. Velvet Bodycon Dress: HER  7. New Look Chelsea High Patent Boots: HER  8. Calvin Klein Crop Tee: HER  9. Glam Chain Statement Choker: HER  10. Star 10 Oval Brush Lux Kit: HER  11. By Malene Birger Trinolas Bag: HER

xx

2 kommentarer

  1. Hej Irina 🙂 Din flotte Mac øjnskygge du har på i Snapchat i dag, hvad hedder den? 🙂 Må eje den inden nytår 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*