affiliate

 Hello Beauties! Kender I mærket Missguided…? Hvis ikke, så går I virkelig glip af noget. Jeg har shoppet brandet i noget tid nu og som regel bestiller jeg enten fra Asos eller Zalando, men de har et andet udvalg på deres egen hjemmeside Missguided.co.uk. som jeg faldt over her den anden dag, og har shoppet SÅ meget af. Der er også lige åbnet en vanvittig lækker flere etagers Missguided butik i London, som jeg klart skal forbi næste gang. Kvaliteten af tøjet er rigtig godt og priserne er virkelig til at arbejde med, men det bedste er, at ALT derinde falder i min smag og er lige præcis den stil, som jeg går efter for tiden, men som er lidt sværere at finde. Her er mine lækre faves… enjoy!

*Husk blot at skifte til EU oppe i højre hjørne inden betaling, for at koden går igennem!


MISSGUIDED.CO.UK: 25% RABAT IDAG D. 11. DEC. MED KODEN MGGIFT (SALE UNDTAGET) + GRATIS LEVERING 


untitled-11. Slinky Nude Miniskirt: HER  2. Pointed Toe Heeled Ankle Boots: HER  3. Black Metal Trim Lace Up Chocker: HER  4. Rosegold iPhone 6 Case: HER  5. Diamante Trim Denim Chocker: HER  6. Transparent Faux Fur Clutch Bag: HER  7. Nude Crop Leggings: HER  8. Nude Slogan Jumper Dress: HER  9. Khaki Funnel Neck Cuff Sweatshirt: HER  10. Piece + Love Nude Embellished Sandals: HER  11. Velvet Lounge Tracksuit: HER

xx

6 kommentarer

  1. Kunne du tænke dig at dele ud af din indretning af garderobe? Følger dig på snap og ser ofte at du køber nyt tøj, men hvor finder du pladsen? (More clothes space always needed) Hvor tit sætter du tøj til salg og hvor? (Mindes du nævner en app ofte) Også gerne måske om du kunne finde på at genbruge dit eget tøj til events mv. (samme sæt på 2 gange)

    1. Hej Michala… jeg har SLET ikke plads til alt mit tøj, og har 20 poser tøj i kælderen, men vi skal måske også flytte, for jeg kan ikke leve på den måde længere, haha. Jeg har dog gode tips til hvordan man kan få styr på garderoben, det MÅ jeg simpelthen få filmet en video med, når jeg har mulighed. Jeg sælger ud på Tradono App, bare søg på Irina Olsen.

  2. Kender du Boohoo.com? Det er lidt samme stil, også fra UK. Og de har altid procenter på enormt mange fede styles. Bare lige et fif. God Shopping. 👍😊

  3. Hej Irina
    Tak for tippet om hjemmesiden. Jeg skal til at betale nu, men jeg kan ikke få rabat koden til at virke? 🙁

    1. Samme her med mig, det er fordi man lige skal skifte til EU oppe i højre hjørne, så virker koden 😉 Har selv lige lavet den samme, heh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*