sponsoreret af Sandstone Scandinavia

Hello Beauties! Jeg er SÅ excited over at fortælle jer om dette brand – Sandstone Scandinavia, som faktisk endda er dansk. Bag om er en familie fra Odense, eller nærmere en far til tre teenagepiger, som selv lider af parfumeallergi og herfra kom idéen til parfumefri makeup. Sandstone Scandinavia er hudvenligt makeup, som er fri for parfume* og parabener og de 60 kendte allergifremkaldende stoffer. Med et stort udvalg af nuancer og alt fra makeupbørster til flotte paletter, som man selv kan sammensætte, er der mulighed for at skabe en masse forskellige looks. Makeupserien har et lækkert design og kvaliteten er i top. Jeg har testet produkterne med det her look med matte læber og brunlige øjenskyggetoner. Denne fantastiske highlighter er min OBSESSION – det er simpelthen den flotteste highlighter som jeg nogensinde har set. Den blender utrolig godt og lægger sig helt fantastisk på huden. Jeg beholdt makeuppen på i en del timer efterfølgende, for at se hvordan den holder (really good) og for at se hvordan min hud så ud, når jeg så fjernede den efterfølgende. Jeg har tendens til at være lidt rød og have meget træt hud efter nogle makeupprodukter, da min hud er sart. Jeg håbede selvfølgelig på, at min hud ikke vil være påvirket af at have makeuppen på i de mange timer, og det blev jeg bekræftet i.

Allessia er i øjeblikket i en slem eksem-periode, og det er så rart, at jeg faktisk ikke behøver at tænke på, om hun nu rører ved mit ansigt, når jeg til tider har makeup på omkring hende. Når jeg en dag bliver gravid igen, har jeg en hel serie produkter, som jeg kan skabe looks med, for jeg vil meget gerne holde mig væk fra parfume næste gang. Jeg er positivt overrasket over dette brand og er så glad for at have samarbejde med dem og sprede budskabet omkring denne serie af parfumefrie produkter.

*Læbestifter indeholder naturligt vanille ekstrakt

bh

img_6551ig-mac

 • Sandstone Scandinavia Xtra Matte Lipstick: Yes please! Matte læbestifter i neutrale farver, men også flotte røde farver, som er super holdbare. Indeholder vitamin E, så man undgår den tørre ubehagelige følelse og glider nemt over læberne og holder mange timer.
 • Sandstone Scandinavia Loose Powder: Jeg er mere glad for denne slags løst pudder ovenpå foundation, da den smelter pænere ind i huden. Den giver et photoshoppet look og gør porerne næsten usynlige. Jeg påfører denne i cirkulære bevægelser med en blød børste, men forsigtigt.

img_6553ig-mac

 • Sandstone Brow Fixx Eyebrow: Øjenbryns gel er efterhånden et must-have i makeup-rutinen. De små fibre giver et fint struktur til øjenbrynene og jeg børster det hele opad og fylder dem ud med en mørk brun øjenskygge herefter. Det viser jeg bl.a. i min video.

 • Sandstone Scandinavia Liquid Concealer: Vandfast concealer, som er fantastisk under øjnene mod mørke rander. Jeg påfører denne med beautyblender, som I kan se i videoen og jeg er vild med de lyse farver. Cremet med medium dækning. Jeg går ret meget til den med denne concealer og det er klart en af mine favoritter fra makeupserien.

img_6554ig-mac

 • Sandstone Scandinavia Touch Up Veil: Silkeblød og vandfast veil, der smelter ind i huden og lysner op under øjnene og evt. i de områder man vil highlighte og friske op. Rigtig god mod rødme.
 • Sandstone Scandinavia Liquid Matte Lipstick: Mat flydende læbestift, som er nem at påføre med børsten. Jeg foretrækker at bruge en læbeblyant inden, men kan sagtens bruges uden. Denne smitter ikke af = BONUS!

img_6555ig-mac

 • Sandstone Scandinavia Contour Powder Palette: Jeg ELSKER denne palette med et stort spejl i. Farverne er rigtig gode og er meget nemme at blende ud, så det ikke ser for kunstigt ud. Denne fås i forskellige nuancer og jeg er også lad for at bruge dem som øjenskygge.
 • Sandstone Scandinavia Contour Brush: En blød skrå børste, som ikke fælder, og gør at det er nemmere at påføre langs kindbenene. Kan også bruges til blush og highlighter.

img_6556ig-mac

 • Sandstone Scandinavia Øjenskygger (+ palette): Smukkeste øjenskygger i mine yndlingsfarver, som man kan få hver for sig eller i en palette. Udvalget af farver er lige for mig, det er alle de bedste brune og rødlige nuancer, som man kan skabe flotte looks med. Jeg  synes, at det var flot at placere dem i den store palette.

img_6557ig-mac

 • Sandstone Scandinavia Highlighter: Absolut den bedste og flotteste highlighter, som jeg har prøvet til dags dato. Man kan placere dem i en palette (jeg har blandet mine med blush) eller få dem hver for sig. jeg kom lige til at tabe hele paletten imens jeg filmede tutorial til jer, derfor er den ene lidt i krise, hehe. De er bare så smukke i farverne og på huden, at jeg synes I skal tjekke videoen ud, for at få en fornemmele af det. Jeg har lyst til at havde dem på hver dag.

img_6558ig-mac

 • Sandstone Camera Ready Primer: Blød primer, som ikke mærkes på huden og lægger sig i et tyndt lag. Mange primere sejler lidt på huden inden, hvilket gør, at jeg ikke er altid vild med dem, men denne har en så fin konsistens og giver mig den matte finish inden foundation, som jeg går efter.
 • Sandstone Scandinavia Hi Def Foundation: Der er forskellige foundations at vælge imellem og jeg er mest glad for de fuldt dækkende, som denne her. Den er udviklet til foto- og videoarbejd og dækker derfor alt – ja tak! Der er en hel del nuancer at vælge imellem og den smelter lækkert ind i huden. Jeg bruger den med en beautyblender (se videoen).
 • Sandstone Scandinavia Illuminating Lotion: Den er SÅÅÅÅ flot! Den er gorgeous når man på fører den på kindbenene eller på kroppen. Jeg bruger den ovenpå foundation, men man kan sagtens blende den ind i sin dagcreme for lidt mere glød.

img_6560ig-mac

 • Sandstone Scandinavia Concealer Brush 43: God størrelse og blød på huden – børsterne er i top kvalitet og er ikke fremstillet af dyrehår.
 • Sandstone Scandinavia Eyeliner Brush 26: Denne brugte jeg til eyeliner (lidt vand blandet med mørk øjenskygge) og det er faktisk den børste, som jeg kommer til at bruge til alt liner fremover – den er THE BEST! Den er super blød, men ikke for blød og simpelthen perfekt i formen.

img_6552ig-mac img_6559ig-mac

 • Sandstone Scandinavia Matte Compact Bronzer (#Golden Godess): Lækker og godt pigmenteret bronzer, som blender meget godt og giver glød til huden. Man kan også få dem med lidt shimmer, hvor jeg personligt foretrækker de matte. Man kan tydeligt mærke den gode kvalitet af makeuppen, når man påfører denne bronzer.
 • Sandstone Scandinavia Dual Powder Compact: Denne er faktisk en foundation og pudder i én, så den er super smart at have med på farten. Har man tendens til fedtet hud, så kan denne give en mere mat look.

Se min tutorial på YouTube her og subscribe på min kanal:

xx

8 kommentarer

 1. Hej Irina

  Denne serie kan den kun købes på deres hjemmeside? Det er lidt svært og finde den rigtig farve foundation til ens hud ?:)
  For er fan at der er lavet denne serie 🙂

  Mvh Bolette

 2. Hej Irina.
  Hvor er det dejligt med en parfumefri serie!
  Jeg har lidt svært ved at finde rundt i concealerne og deres nuancer. Hvilken én er den lyseste? N4?
  Og hvad er navnene på de highlighters du bruger i filmen? (Den “guld” og “sølv” du viser ved 5:15)
  Skøn tutorial! 🙂
  Mvh. Sissel

  1. Hej Sissel 🙂

   Highlighterne som jeg bruger er “night life” og “vice”, men “aura” er også must-have.

   Min yndlings concealer er N25, for jeg kan godt lide at lysne området helt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*