sponsoreret af Sandstone Scandinavia

Hello Beauties! I mit forrige indlæg om Sandstone Scandinavia, introducerede jeg jer for det lækre parfumefrie og parabenfri brand, som man også kan bruge, hvis man er allergisk overfor andet makeup. Disse produkter er nemlig fri for de kendte allergifremkaldende stoffer og er ikke hårde ved huden. Det er det eneste makeup, som jeg efterhånden tør at have på, når jeg er omkring Allessia i denne periode, hvor hun har haft eksem, for ikke at risikere noget. Jeg har også efter min sidste test været rigtig glad for de her produkter, hvis man skal have makeuppen på i rigtig mange timer, for min hud er på den sensitive side og har reageret rigtig godt på dette brand (obviously da den er bedre egnet til sensitiv hud!).

I dag har jer close-up swatches til jer af de forskellige produkter og i morgen skal I holde øje med YouTube kanalen, for der kommer der en video tutorial med det her lækre makeup, hvor jeg viser et naturlig og nemt look til hverdagen, for de travle mødre, studenter, karrierekvinder and you name it. Nogle gange skal det bare gå hurtigt og holde hele dagen, ikke?! Jeg har fået lidt urenheder i disse dage, da jeg simpelthen har slugt ufattelige mængder chokolade (det er jo december), men det er en del af hverdagen, så det er passende at vise hvad de her foundations kan og de tricks jeg har for at man ikke ser det så meget, and feel fabolous hele dagen lang.

img_6588-1ig-mac Der har vi den jo – Sandstone Scandinavia Illuminating Lotion! Jeg roste den meget i mit sidste indlæg, og er kun blevet endnu mere glad for den siden. Selvom man går efter det naturlige look, så giver et lille touch af denne her et super lækkert glød. Looooook at it – I love it! Sandstone Scandinavia Hi Def Foundation er full coverage, hvilket er de foundations jeg bedst kan lide, dem der altså dækker det meste. Det er altid en god idé at have 2 farver foundation, så man kan blende hvis det bliver nødvendigt, som I kan se her.

img_6586-1ig-macI min forrige video på YouTube (den, nederst i det her indlæg) fik jeg demonstreret den bløde og pigmenterede Sandstone Scandinavia Xtra Matte Lipstick in real life. Her er swatches af mine faves #whirly girl, #mentor, og #chrimson. Ved siden af dem er det Sandstone Scandinavia Liquid Matte Lipstick i farverne #spa day og #dimples. En lækker lille ting, som jeg viser jer i den nye video, som er essentiel for at få looket til at holde hele dagen er Sandstone Scandinavia Eye & Lip Primer – YAS! En lille ting, kan nogle gange gøre hele forskellen og vi kan simpelthen ikke have, at øjenskyggen begynder at sejle midt på dagen (det har vi alle prøvet, ikke?).

*Læbestifter indeholder naturligt vanille ekstrakt

img_6580ig-macHer er så alle mine smukke Sandstone Scandinavia Øjenskygger som jeg har placeret i paletten, som man køber ved siden af. De her farver er klart mine favoritter og som I kan se på swatches, så er de super pigmenterede. Ude i venstre side er der swatches af de 2 lækre highlighters og det er DEN BEDSTE highlighter of life! Man får den pæneste Instagram-highlight altså, og jeg fik da også badet i den i min tutorial.

Jeg synes klart, at Sandstone Scandinavia er THE PERFECT choice til gravide og nybagte mødre (hvis man finder tid til den slags, heh). Man er omkring sit barn hele tiden i den periode, og hvis man endelig skal glam sig lidt op, bevares det har man da lyst til, så er parfumefri makeup the way to go. Jeg er stadig overrasket over kvaliteten, for her har vi altså et dansk brand, der kan måle sig med de store udenlandske og oven i det ikke er skadelig for huden.

img_6582-1ig-mac


Se min tutorial på YouTube her og subscribe på min kanal:

xx

5 kommentarer

  1. Hej Irina hvilken foundation er det helt præcis du bruger fra dette mærke? Altså hvilken farve er det du har?:-) <3

  2. heeey smukke kvinde! har lige set din snapchat, vi er altså virkelig mange der følger med på sidelinjen og synes at du gør et suverænt arbejde, vi prøver bare at forfølge vores egne drømme og derfor kan det være der ikke bliver anerkendt nok. Kan være derfor hatersne (der ikke gider lave noget i livet, ser ud til at være i overtal) Men det er DE ALTSÅ IKKE!! -Haha, sender kærlighed fra Nørrebro. kys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*