sponsoreret af Dependcosmetic.dk

Hello Beauties!

I kender helt sikkert allerede Depend produkterne fra Matas, hvor det er de større butikker der har et bredere sortiment. Depend har et super stort udvalgt af negleprodukter og vipper og nu er der altså kommet endnu mere fokus på øjne og bryn fra Depends side – yes please! Depend går aldrig ned på noget og man kan finde alt hvad man skal bruge i deres serier. Med det mener jeg, at serierne er gennemtænkte og Depend er med på beautytrends, samtidig med at brandet er budgetvenligt og lettilgængeligt. Idag har jeg implementeret produkter til øjne og bryn i dette look på billedet og lavet en videotutorial til jer. Nytårsfesten er lige rundt om hjørnet, så det er tid til at glam op a lil’ bit…

img_7091ig-macHer til Nytår har vi planer om at være hjemme (os tre) og spise middag og se film. Vi gjorde det samme sidste år og det var rigtig hyggeligt, da vi jo gerne vil være sammen til Nytår. Måske der er nogle Nytårsaftener, der bliver anderledes for os fremover, for jeg tænker egentlig, at jeg kunne tænke mig at prøve noget helt crazy i udlandet, hvor Morten er blevet tilbudt at optræde or something. Men lige nu hvor hun stadig er lille og det sidste jeg kan overskue som træt mor er vild fest og farver, så er en stille og rolig Nytårsaften helt perfekt. Jeg skal dog stadig se godt ud, så jeg har da tænkt mig at iføre mig selv en kjole og glamme up. Jeg tror faktisk jeg laver præcis det samme look her, for Morten var helt vild med det.

The Perfect Eye fra Depend Cosmetic er serien til øjnene, som har det hele. Der er vipper, tools, brynblyanter og en hel masse mere. Basically alt, hvad man kunne få brug for, så tag endelig i Matas og tjek det ud her op til Nytår ladies, hvis I har planer om at gå all-in på øjnene og få styr på øjenbrynene.

img_7025ig-mac

img_7027ig-macDet er disse “Cecilia” vipper fra Depend på billedet her, som jeg tager på i videoen og de er lige mig.  Vippeholderen (lash applicator) her, som jeg prøvede for første gang, er klart hvad jeg kommer til at bruge på kunstige vipper fremover. Den er meget nemmere at arbejde med end en pincet, hvilket var det, som jeg brugte før. Depend har egentlig haft vipper i Matas længe, men kvaliteten er dog bedre nu end den var engang og vipperne er lavet af naturligt hår. Jeg må indrømme, at jeg før i tiden ikke var stor fan af vipperne, men de er nu meget blødere og lavet af naturligt hår, så de ser flotte og ret naturlige ud, når man får dem på. Jeg er MEGET glad for dem jeg har på her, som sagt, og hvis I er lidt usikre mht. vipper Nytårsaften, så vil jeg anbefale at I klipper dem i to og limer derefter. Jeg vil ABSOLUT anbefale Depend limen til alle, det er en af mine favoritlim for tiden, og købes separat, selvom det også ligger den lille lim i vippeæskerne. Den vil jeg dog hoppe over og nappe den vandfaste lim på billedet her. I kan se det hele i videoen, så I kan få styr på det inden Nytår.

img_7028ig-mac img_7030ig-mac Blyanterne til brynene har forskellig størrelse og fås i farver til alle og ER VANDFASTE! Jeg bruger den tynde af dem HVER DAG – den giver nemlig det gode “no makeup” look, hvis brynene ser lidt trælse ud. Udover det er det den hurtigste løsning, for man kan tegne dem op på 30 sekunder, hvilket er til de dage hvor man har 2 min. til makeuppen, you know. Depend Brow Pomade minder lidt om Anastasias Dip Brow, dog er konsistensen blødere og den er billigere, så hvis man leder efter en billigere dupe til Anastasias produkt, så findes der ingen bedre end denne. Jeg brugte den som liner, hvilket man sagtens kan og jeg mixer farverne på brynene for et softer look. TIP: Brug en lille smule af pomaden ad gangen med duo børsten! I videoen nævner jeg Depends Lash & Eyebrow Colour, som efterhånden er et meget populært produkt. Det holder i op til 6 uger og har fået en ny formel med risprotein og olie udvundet af engkarse, der afkorter behandlingstiden og giver salonresultat. Jeg fik det demonstreret på et tidspunkt og det tog ingen tid at få meget mere markerede bryn. Man bruger også produktet på vipperne, så de ser længere ud.

img_7031ig-mac img_7032ig-macSE MIN NYTÅRSLOOK – VIDEO TUTORIAL HER:

[vidcore vid=”zqEaCqEk”]

PRODUKTER I VIDEOEN: EYEBROW PENCIL SLIM & THIN: HER (#dark brown)  | EYEBROW BEAUTY KIT: HER (#dark brown)  | EYELASH APPLICATOR: HER  | EYEBROW POMADE: HER  (#soft brown) og farven #ebony som eyeliner  | EYEBROW DUO BRUSH: HER  | EYEBROW DUO STYLER – WAX & CONCEALER PENCIL: HER


Depend Cosmetic kan forhandles i Matas.dk/Depend  |  DependCosmetic.dk  |  Ellos.dk/Depend

Følg med i alle de spændende nyheder og beautytips på Depends FB: HER og IG: HER

xx

4 kommentarer

  1. Du ligger altid så lækker makeup, er vild med at du er begyndt at lave videoer igen :-*
    Hvad er det for en lipgloss du bruger? 🙂

    – helena

  2. Hej Irina. God video, synes jeg. Jeg ville dog gerne høre hvad selve øjenskyggen fra MAC hedder. Kunne se det var en Dazzleshadow men der er flere forskellige farver nemlig :D. Tak på forhånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*