sponsoreret af Nelly.com

Hello Darlings!

December måned er altid rigtig god til online shopping, da der er mange gode tilbud. Jeg har derfor ryddet lidt ud i min garderobe på det sidste og gjort plads til lidt nye ting. Man har bare brug for fornyelse sometime, right!? Hele december måned bliver vi forkælet med Nellys Christmas Calender og idag er der en ekstra god deal med de her rabatkoder! Nelly har udover det lige fået Milani makeup (har jeg lige opdaget), og deres baked bronzers har jeg hørt er helt fantastiske. De 3 kjoler, som jeg har som mine faves her i kollagen skal jeg 100% bestille hjem + jeg fandt også et par sko. Jeg er også STORforbruger af duftlys, så det siger sig selv at “Humble with a hint of Kanye” skal bestilles hjem. Her er mine faves…


SHOP PÅ NELLY.COM MED KODEN XMASDEAL (*sale varer + nogle brands er ekskluderet)

Shop for 700 DKK og få 15% rabat  //  Shop for 1000 DKK og få 20% rabat  //  Shop for 1300 DKK og få 25% rabat 


nly
1. Glamorous Velvet Dress: HER  2. NLY Ring Shoulder Bag: HER  3. River Island Cady Dress: HER  4. Miss Selfridge Bardot Dress: HER 5. Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick: HER  6. Damselfly Candles Humble,With A Hint Of Kanye: HER 7. Make Up Store #409 Brush: HER  8. HotMakeup Artist Foundation Brush: HER  9. Milani Baked Bronzer: HER 10. Eyelure Pro-Lash Individuals: HER  11. NLY One Choker Velvet Top: HER  12.  Came Crepe Jumpsuit: HER
 xx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*