Hello Darlings! Inden all hell breaks loose… så udnævner jeg ikke mig selv! AHAHAHA! I didn’t say it, HER & NU did! Jeg kan bare allerede se det for mig: “Hun tror bare hun er bla bla bla…!” hahahaha! NEJ… jeg er udmærket klar over hvad jeg hedder/er og ikke hedder/er. Egentlig træt af at forklare mig på bloggen sometimes… især når jeg synes, at noget er meget obvious! Mange af os elsker Kardashians, selvom jeg synes det har været liiidt tungt at Keep up with the… her det sidste stykke af 2016, and I have been busy myself, so…! Jeg synes de har en amazing sense of style og virkelig gode makeup artister, som en del af os har lært meget af efterhånden. Jeg har klart fået en masse inspiration til at klæde mig efter mine curves og til diverse makeup looks og produkter. Ingen hemmelighed, at jeg har ladet mig inspirere deraf, men egentlig også af andre curvede kvinder. J.Lo og Kim har da klart fået curves på mode, and thanx for that. Jeg tror en del kvinder derude lader sig inspirere af trendsetters, og hvis jeg skal sammenlignes med nogen, så har jeg intet imod at blive sammenlignet med dem. They have come a long way og det er ikke sket sovende! Jeg tror jeg havde set et sted, at Amalie havde sagt, at hun er den danske Kim Kardashian (correct me, hvis det var en anden der sagde det)… jeg tænker lidt, girl no! screen-shot-2016-12-30-at-20-39-30Der hvor jeg nok slet er Kardashian er, at jeg faktisk holder mange ting for mig selv. Men der er vel nogle ligheder, altså jeg startede som realitystjerne og er sammen med en musiker. Jeg er mor, men kan godt lide at provokere på Instagram. De er halvt armenske og jeg er fra Ukraine og det er ikke that far away, og kvinder dernedefra er jo mørkhårede og mange er ret lave og curvy. Det jeg prøver at sige er, at der er nogle ligheder… I can see that! Der er sikkert nogle derude, der tror, at jeg er big fan af Kim, men min fave er faktisk Kris Jenner! Selvom jeg elskede hvordan Kim satte Taylor Wift på plads i år, så er Kris stadig the bosslady of them all! Der er for meget drama med The Kardashians, så jeg har det helt fint med at være en eksotisk Olsen. Så skal vi ikke bare sige Keeping up with the Olsens er det nye i 2017!

irina_nytaar_2016_04_webFoto: Janus Nielsen for Her & NU  |  Location: Det Ny Teater  |  Styling: Andres Artiles  |  Choker: HER

Jeg er meget selv tilfreds med denne billedserie for Her & NU, hvor vi fik eksperimenteret med forskellige outfits. Med vi, mener jeg Andres og jeg – han er den vildeste. He just get’s me og min stil og min krop, og han er så inspirerende and fun og tror også derfor, at mange gerne vil arbejde med ham. Da shootet kom på plads, skrev jeg til ham med det samme, for selvom jeg har kendt ham i et stykke tid nu, så har vi ikke arbejdet sammen endnu. Han styler en del musikere, så jeg skulle være hurtig og det var simpelthen det sjoveste shoot EVER. Janus, som tog billederne har jeg efterhånden kendt i 7-8 år og location var helt perfekt. Alle billederne og nytårs-interviewet er i denne uges Her & Nu og jeg håber I kan lide dem.

fil-30-12-2016-20-03-43

Følg med i min hverdag på Snapchat: irinathediva

18 kommentarer

 1. Hej Irina 😊
  Jeg vil bare lige hurtigt sige min mening, for jeg synes virkelig det er rart du taler positivt om kroppens former, er sikker på det hjælper mange der måske har svært ved at acceptere deres krop! Jeg ved det hjælpe mig når jeg til tider tvivler på min! Tak!🙏🏼
  Godt nytår

 2. Hej Irina
  Ville da elske at se dig/jer i KUWTO;). Så jer i det der “sandhedsprogram”, I er da for søde og sjove og må snart noget mere på tv! Godt nytår og god vind i 2017:)

 3. Kære Irina 🙂
  En fornøjelse at følge dig! Efter lang tid må jeg tage mig sammen til at spørge dig, og forhåbentlig vil du give et svar 🙂
  Hvis du var en fyr, som også var meget inspireret af Kardashian familien, (tøjstil), hvordan ville det så se ud? Og hvor ville du så shoppe? Nogle forslag til køb, outfits mm. 🙂
  Please give some inspiration!
  Jeg håber du har tid og lyst til at svare.
  Vh Mikkel.

 4. Seriøst Hvor er du bare sej! Du er et kæmpe forbillede for mange og en virkelig stærk person! Elsker den måde du tackler tingene på og din personlighed! Bliv ved med det du gør ! 😍👌🏼

 5. Seriøst fave-fave-fave blogger! 😍 Og kan det virkelig passe, at der kommer en lækker nytårs-rant i morgen!?🙌🏻 Yas yas yas!

 6. Må jeg spørge hvorfor der er engelsk i alle dine sætninger? Er det fordi du synes det er sejt, eller ved du ikke hvordan du skal formulere dig på dansk?

  1. Jeg er så dårlig til danish, at jeg simpelthen have to do it yas…hah! Det ER MEGA SEJT!

   Ej… I like it. Jeg talte engelsk før jeg talte dansk, så jeg mixer nogle gange i daglig tale også.

  2. Jeg må indrømme – du kunne sagtens være Danmarks svar på Kardashian. Dog i en bedre udgave efter min mening.
   Du går forrest for rigtige mange curvede her i DK, og jeg elsker dig for det!
   Folk vil komme med en negativ kommentar her og der, men det vigtigste er de postive. Desuden kan jeg tydeligt se, at Morten føler han har overscoret på hans snapchat (bortset fra når det gælder bagning af boller 😂)
   Keep up the good work 💪

  3. Efter at have fulgt din blog så længe, bliver mit hverdagssprog også rigtig dansk/engelsk, fordi jeg læser det i dine indlæg. Sjovt, hvor meget det kan påvirke, bare ved at jeg læser det.

 7. Må jeg spørge dig hvor du ser KUWTK? Den hjemmeside jeg plejer at bruge, har simpelthen sådan en ringe kvalitet, så har ikke gidet at se den nye sæson 😅

  1. Hej Amanda. Jeg tillader mig at svare her. 😊
   Hvis du er på Instagram, så bør du følge en side der hedder ‘updatekuwtk’. Hver gang der er nye afsnit – eller sladder, lægger hun link op, som bestemt ikke er af ringe kvalitet. Bare et fif. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*