affiliate

Hello Darlings! Black Friday udsalget fortsætter på Nelly lidt endnu, og jeg har fundet mine absolut MUST-HAVES at shoppe lige nu med rabatkoden. Jeg er helt obsessed med de her 14 items – de er lige mig, og jeg er sikker på, at I også synes de er lækre. Der er en del kjoler til julefrokosten eller Juleaften og mange finde beauty ting… happy shopping!


nelly1. NLY One Little Velvet Set: HER  2. NLY Shoes Rubber Sole Sneaker: HER  3. Beauty Blender Original: HER  4. Isadora Bronzing Shimmer Oil For Face-Body-Hair: HER  5. NLY Trend Through The Hood Sweat: HER  6. NLY Trend Diamond Choker Dress: HER  7. Pieces PCDIANA Cross Body: HER  8. NLY Accessories Fake Fur Keyring: HER  9. Richmond & Finch Marble iPhone 6 Plus: HER  10. Cosmetic Organizer Tray: HER  11. Frends Taylor Hovedtelefoner: HER  12. NLY One Long Sleeve Body: HER 13. NLY Shoes Pointy Stretchy Thigh Boot: HER 14. NLY One Off Shoulder Choker Dress: HER

xx

1 kommentar

  1. Kunne man hyre dig som stylist mm. ? du kunne virkelig lære mig nogle tips eller 10. Føler mig sgu som en gammel mor, når jeg ser på dig ☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*