sponsoreret

img_6142ig-macHello Darlings! her til morgen fik jeg snakket en del om mine madindkøb på Snapchat, for det man indtager kan ses udenpå. For 5 år siden var jeg meget trist og træt at se på, da jeg ikke spiste ordentligt og passede ikke på mig selv + drak alt for meget i weekenderne. Siden graviditeten, mor-livet og omstrukturering af mit liv har jeg set en ret stor ændring af min huds udseende og hvor skarpt jeg er begyndt at tænke. Det er interessant, at man kan styre så meget ved at indtage de rette ting. Urte-te, kosttilskud og vitaminer kan booste det yderligere, og jeg afprøver gerne hvad der virker, da jeg især kan huske, at mange af jer skrev at I også opleve hårtab og tyndt hår efter graviditeten. det kan man altså gøre lidt ved.

img_6175ig-macFor noget tid siden fik jeg tilsendt HairLust vitaminerne, som er vitaminer til håret og resulterer i, at man kan få langt hår hurtigt. Nu synes jeg egentlig, at mit hår vokser ret hurtigt i forvejen, og fra tidligere oplevelser med hårvitaminer, så vokser mit hår sindssygt hurtigt – ja, det kan faktisk godt lade sig gøre. Nu snakker jeg ikke om nogen mirakler, men mine personlige oplevelser er, at hårvitaminer faktisk virker pretty good. HairLust indeholder b vitaminer til håret, højt indhold af biotin (GLANS!), indeholder kun naturlige ingredienser (VIGTIGT!), giver tykkere hår og forebygger at håret knækker.

Mit store problem er det sidstnævnte. Jeg har altid haft super tykt hår og det fælder en del, men efter jeg har født, har det været ret grotesk. Selvom der er gået ca. 1,5 år siden jeg har født bliver mit hår stadig ved med at falde ret meget ud og jeg er lidt øm ved hovedbunden. Fordi, jeg generelt synes at vitaminer til håret er legit og man faktisk kan mærke resultater, så vil jeg anbefale dem til jer. Kollagen og biotin gør håret mere blødt og nemmere at redde ud og gør også, at jeg fælder mindre. Fordi, at håret får mere næring og bliver plejet indefra, ser det mere shiny og lækkert ud. It works for me!

Tip: spinat, æg og fisk er også gode madvarer at handle ind, for et sundere hår. xx

img_6173ig-mac

Følg med i min hverdag på Snapchat: irinathediva

6 kommentarer

  1. Hej Irina. Jeg sidder og ser Nordvest, er det ikke dig som er med deri, og kan du eventuelt skrive lidt om det – hvis det er dig?

    Knus

  2. Jeg er også blevet virkelig interesseret i, at høre og se mere om hvad du handler og spiser af mad. Det ser altid virkelig sundt og lækkert ud i dine snaps!

    1. Jeg tester alt i en periode, inden jeg skriver om noget som helst. Jeg ville aldrig skrive noget, som jeg ikke kan stå inde for 🙂 JEG synes, at jeg kan se og mærke en forskel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*