sponsoreret

Hello Darlings! Jeg er igang med a lil’ late night shopping på Ellos.dk, og har endda fundet et par af mine all time faves derinde, så jeg tænkte at lave en november faves samling til jer her. Der er et godt udvalg af Anastasia Beverly Hills og Nip + Fab, som er en af mine yndlingsbrands indenfor hudpleje. Kylie bruger faktisk også denne eksakte cleanser har hun nævnt. Curvy Kate var jeg glad for at finde, de har gode bh’er til større barm. Makeup + hudpleje er bare til at stocke op, da jeg er løbet tør for de her ting. Ellos har ofte forskellige rabatkoder, så tjek lige hvilke der er aktuelle…

untitled-21. L’ORÉAL PARIS Infaillible Fixing Mist: HER  2. L’ORÉAL PARIS Infallible 24 Stay Fresh Foundation SPF 18: HER  3. PIECES Skuldertaske Paisley Suede Cross Body Bag HER  4. ANASTASIA Contour Cream Kit: HER  5. UGG AUSTRALIA Vinterboots Classic short: HER  6. ELLOS HOME Pudebetræk Christy: HER  7. ELLOS HOME Lysestager Marocco – 3-pak: HER  8. CURVY KATE Bøjle-bh Dreamcatcher: HER  9. G-STAR Lynn Turtle Dress: HER  10. NIP+FAB Glycolic Fix Cleanser: HER  11. L’ORÉAL PARIS Voluminous X5 Mascara: HER

xx

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*