affiliate

untitled-1BOTOX + LIP FILLER 1 DAG EFTER VS 3 UGER EFTER

(BLOND PARYK: HER | RØD KJOLE: HER | VIPPER: HER | LIPS: KYLIE LIP KIT #DOLCE K)

Hello Darlings! Som I måske husker, så var jeg inde på Retouch Clinic og få lavet lidt forskønnende behandlinger for ca. 3 uger siden. Og hvorfor gjorde jeg det…?! Nogle reagerer jo ret vildt på at man får foretaget den slags og andre har en mere afslappende holdning. Jeg er af den mening, at folk må gøre hvad de har lyst til og jeg havde lyst til det. Jeg vil gerne dele mere om det her i indlægget og mine tanker bag + det hele er blevet filmet og kommer på min YouTube kanal, stay tuned derinde. Jeg må da være ærlig og sige, at jeg kort overvejede om det er noget som jeg har lyst til at dele, men eftersom jeg deler så meget andet og selv synes at det er et spændende og fascinerende emne, som jeg elsker at snakke med folk om, så gør jeg det nu alligevel. Udover det, så kan jeg godt lide når offentlige mennesker bare siger… “ja, det her har jeg fået lavet!”. Ikke fordi, at I nødvendigvis kan se en kæmpe forskel på disse 2 behandlinger måske, ligesom jeg selv kan.

Jeg var MEGET nervøs op til og har faktisk været flere forskellige steder det eneste år og undersøgt andre klinikker. Jeg var SÅ kræsen med det, da mit ansigt bare ikke er noget jeg har lyst til at eksperimentere for meget med. Jeg tror det er vigtigt at stoppe mens legen er god, if you know what I mean, og ikke lave for meget på en gang. Jeg har prøvet botox 3 gange i alt, hvor sidste gang var for 4 år siden og jeg ikke var glad for resultatet, derfor ville jeg bare holde pause, indtil jeg synes, at der virkelig var noget at rette op på. Bevares, jeg kunne da sagtens lade være, men når jeg ved, hvad botox en Botox behandling kan gøre, så skulle de 2 meget tydelige jeg-er-en-træt-mor-linjer bare væk altså! Og væk er de – og jeg er SÅ glad for det og glad for, at jeg fandt et sted, hvor jeg følte mig tryg nok til at få det lavet. Det var Frederikke og Mads derindefra der var tilstede under behandlingen og meget dygtige Frederikke der lavede begge behandlinger på mig. Hun har magic hands og har givet mig det perfekte resultat! Jeg var til samtale på selve klinikken og med lægen, som er tilknyttet til klinikken inden. Jeg tog mig GOD tid til at forklare Mads præcis hvad det var jeg ville have. For selvom jeg egentlig synes at det kan klæde nogle med meget store læber, så ville jeg selv ikke have det look og de skulle løftes meget bestemte steder. Basically vidste jeg præcis hvad jeg ville have + jeg ville lige se stedet an. Med det samme havde jeg god kemi og der er meget behagelig atmosfære. Til min samtale så jeg en anden pige komme ud, som lige havde fået lavet læber og klinikken er da også populær efterhånden. Da dagen kom og jeg skulle have lavet botox + Juvederm fillers i læberne var jeg nervøs og spændt. Jeg var forberedt på, at mine læber ville svulme op og var forberedt på smerte også! Jeg fik bedøvende creme på, som I også kommer til at se i videoen, og imens den virkede fik jeg botox. Jeg er ikke bange for nåle, men uanset hvad så anbefaler jeg egentlig bare at man lukker øjnene og slapper af. Botox gør ikke ondt! Smerteskala fra 0-10, så er vi på 0,2…såe! Og som sagt, er min pande helt glat og stram igen og livet er nemmere, haha!

Der er en masse billeder af mine læber før rundt omkring på de sociale medier og I så mig jo på Snapchat hele tiden. Mine læber var egentlig pæne og jeg ville for Guds skyld ikke ødelægge dem, men ville bare SÅ gerne have dem mere plumpy og fyldige! Både det og Botox har jeg gået og tænkt på i ca. et år efterhånden, og så synes jeg godt jeg kunne tillade mig, her op til min 30-års fødselsdag, at gøre noget ved det. Læberne gjorde heller ikke ondt, i forhold til hvad jeg forventede. Der er vi på 0,5-1 på skala fra 0-10 og jeg gør det nok igen en dag, men som sagt, jeg tror det er vigtigt at holde de gode pauser og ikke kaste sig ud i for meget på en gang. Jeg er overdrevet glad for resultaterne, for de er præcis som jeg gerne ville have det og jeg vil meget varmt anbefale Retouch Clinic. Jeg skal derind og få købt gavekort til min mor, hehe, og der er en anden lille behandling jeg også kunne tænke mig, når der er gået lidt tid. Effekten af botox og fillers forsvinder jo med tiden, men varer længere hos nogle end andre. Botox-resultaterne kunne man begynde at se ca. 3 dage efter og læberne var selvfølgelig ret ømme og hævede de næste 2 dage, men eg havde is på næsten hele tiden. Dagen efter vil jeg ikke anbefale at man går nogen steder, hehe. Men efter 2 dage kan man sagtens dække alt med makeup og hævelsen begynder at falde og 1 uge efter er de  nogenlunde den størrelse, som de kommer til at være. Håber I synes det var brugbart at læse om, og ellers må i lige smide en kommentar… xx

Følg med i min hverdag på Snapchat: irinathediva

8 kommentarer

 1. Hej Irina!
  Wow et flot resultat! Jeg har også selv fået filler i læberne for 3 mdr. Siden og vil bare høre hvor meget du fik i? 🙂
  Tak for en god blog!
  Hilsen Mette

 2. ville nu gerne have set dig uden noget på læberne, så man kunne se forskel 🙂 jeg overvejer det nemlig selv.

 3. Hej Irina.
  Jeg prøver lige at fange dig her også! 😊 Jeg er i Italien på krydstogt lige nu og ender i Milano d,. 3 december og skal retur til DK igen d. 5 december
  Jeg vil super gerne hjælpe dig med din forlovelsesring, så du ikke behøver at tage til Milano for at hente den eller prøve at overtale en Italiener til noget som helst (good luck 😄)
  Jeg har sendt en besked på din private Facebook, du kan bare svare mig der, hvis det er! 😊 Kram

  1. Hvor er du sød, at du vil hjælpe. jeg har allerede fundet en løsning, men mange tak for tilbuddet <3

 4. Hej Irina. Går selv og overvejer det meget, da jeg elsker fyldige og store læber! Er bare ekstremt bange for nåle, og bange for at det gør ondt! Synes du smerten var meget slem? Hilsen en trofast følger! 🙂

  1. Hej Bente, som jeg også skriver var jeg selv meget nervøs.

   Efter at den bedøvende creme har virket synes jeg ikke det gør ondt. Man kan godt lige mærke at der sker noget, men hvis man lukker øjnene og bare tænker “pæne læber, pæne læber, pæne læber”, heh, så er det overstået. Smerten var der næsten ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*