screen-shot-2016-10-08-at-15-39-35Ahhhh… altså, det gør mig træt og jeg kunne egentlig lade være med at skrive dette indlæg, men jeg vil gerne tage de her latterlige kommentarer op alligevel, for det bagom bekymrer mig en anelse! Jeg bemærkede som sagt denne kommentar på min Instagram idag, som jeg har markeret på billedet! Og jeg forventer basically alle slags kommentarer på mine sociale medier, og selvom både offentlige og ikke offentlige mennesker har Instagram, så er det mere okay at ytre den slags til “de kendte” jo! Det er man bare nødt til at acceptere, og især når jeg er så meget på sociale medier, så kan jeg ikke fare op over hver eneste af de her, obvi!

Det er selvfølgelig super nemt at sidde online og svinge crap ud til højre og venstre. Hvis der er noget som man er uenig i eller ikke bryder sig om, så bør man måske først lige vurdere en situation og beslutte om det er noget man bør debbattere med andre på de sociale medier. That is the way to do it! Men trust me hunnies, man kan bruge sin tid på bedre ting end at sidde og decideret hate på nogen derinde, for vores tid er dyrebar og man kan bruge den på andet! Det var endda et af de emner vi talte om i Connery-interviewet. Hvordan kan det være så nemt for nogle mennesker at skrive noget så voldsomt? Og hvis det er 11-14 årige der skriver de kommentarer, så synes jeg, at det er et problem! Så må man undervise i de sociale medier på skolen og inddrage det på en måde. Jeg synes der er MANGE fra den helt unge generation, der slet ikke forstår hvordan man skal begå sig på de sociale medier. Don’t think about me, jeg er ærlig talt helt upårørt af denne slags kommentarer. Men det bekymrer mig lidt, hvem de kommer fra.

Jeg er virkelig blevet kaldt luder mange gange på de sociale medier… like VIRKELIG mange gange! I’ll live. Jeg tror muligvis at personerne der kommenterer i den retning tror, at ved at projicere den slags negativitet i en anden retning, så gør det dem selv bedre…?! Men lige det med hvorfor man gør det, det er jeg efterhånden også ved at være træt af, at gruble over. På samme billeder var der også andre kommentarer der ikke var særlig søde, MEN… der er forskel! Decideret denne kommentar kommer jeg til at blokere, for hvorfor i alverden skal jeg have den slags modbydelighed på MIN Instagram, det har jeg selvfølgelig som enhver anden ikke lyst til. Hvis I får lignende kommentarer vil jeg anbefale bare at blokere med det samme, og slet ikke tage nogen kamp op, for den slags kan man ikke “tale til fornuft”. Vi kan i min vennekreds godt finde på, at kalde hinanden for hoe eller slut på en venskabelig måde, for at tage magten af de ord tilbage til os, så de ikke kan bruges degraderende. Offense is the best defense! Det er ikke et ord man kalder andre kvinder ellers. Det gør dig ikke til et godt menneske, at du kalder mig en beskidt luder. Jeg bliver hverken en beskidt luder eller et dårligt menneske af det. xx

Følg med i glimt af min hverdag på Snapchat: irinathediva

6 kommentarer

 1. Deres tankegang er bare beskidt, there is no takking to them. Den type har jeg stødt ind, kalder dig luder selv med lang kjole der er langaermet og mener piger selv beder om at blive voldtæget. Klam tankegang.

 2. Hold nu op en idiot!
  Du er så skide sej og du er nået så langt! Du så dygtig til dit arbjede og de folk der kun kommer med negative kommentare er bare misundelig. Synes det så fedt vi i Danmark har sådan en fantastisk kvinde som dig! Du holder dig ikke tilbage og det så fedt!
  Kun love herfra! <3

 3. Fuck et fjols. ,min veninde havde engang samme problem. Lige indtil de grove haters blev hakket. selv om største delen var falske profiler blev de fundet og hængt ud. Så var det sku ik så sjovt længere

 4. Hej Irina
  Kan ikke se hvad en person vil få ud af at kalde dig b…. l….
  Men hvis han er vokset op med at hans far, har talt grimt til hans mor, så må Victor ha haft en hård barndom.
  Personer der nedgør andre, er dem der har det dårlig med sig selv. ved at skrive BL siger mere om dem selv, ind om dig.
  Så forsæt med dine gode indlæg, det dejlig at se dig smile og fedt at se du børster kommentarene af som de var støv.
  Du gør Danmark Dejlig Smukke

 5. Utroligt at folk gider altså.. forstår ikke hvad man får ud af at skrive sådan nogle ting til andre, om det er kendte eller ikke kendte personer. Kan ik ligefrem forstille sig man føler sig som et bedre menneske af det.. men fedt at du tager det så let, for det er sku ikke værd at bruge energi på sådan nogle mennesker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*