blogpost(Fotograf: Christian Grüner  |  Stylist og Make-up: Ekaterina Krarup Andersen)

Hello Darlings! Connery Magazine #001 er ude nu og jeg er på coveret på det fysiske blad! Det er jeg ret excited over må jeg indrømme. Vi fik leget med forskellige looks til billeder og der er et interview om vores hverdag, om haters, familieliv, de sociale medier, success and life in general. Der er selvfølgelig sket endnu mere siden det interview, men mere om det en anden gang. Sociale medier en er stor del af min hverdag, og det er sjovt at gøre det lidt omvendte og være på cover af et blad i stedet for, nu hvor alt bliver mere og mere digitalt! Det er deres første fysiske magasin nogensinde og det bliver omdelt gratis på alle landets gymnasier, handelsskoler og tekniske skoler, i løbet af den kommende tid. Man kan også finde det ved din nærmeste Dominos Pizza. Connery er efterhånden blevet et super lækkert magasin med en masse inspiration, musik-og spilnyheder, fashiontrends og lidt guf til øjnene. Jeg er meget beæret over, at være på det første cover og jeg håber, at I tager godt imod det. Man kan altid læse gratis med online og I kan læse hele bladet her: http://bit.ly/Magasin001

Følg med i glim af min hverdag på Snapchat: irinathediva

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*