img_1141MONOKINI (EBAY 56kr) : HER

Jeg bryder mig virkelig ikke om ordet “patter”….! Så… det starter vi lige med her. Ooooook, jeg har virkelig haft en lang weekend med nærmest intet søvn, så jeg er lidt på dupperne lige nu. Jeg får mig noget ordentligt søvn i nat og så er alt det her allerede glemt om morgenen, for man skal sku komme videre hurtigt og som offentlig person, kan jeg ikke dvæle i det her, men jeg skal lige kæfte lidt op, ikk?!. Udover det, så er mange efterhånden så offentlige på de sociale medier, at der næsten ikke er den store forskel på os alle, hvilket er meget rart.

Jeg var for et par dage siden forbi Radio 24syv og lige snakke om det indlæg jeg skrev, hvor jeg fortalte, at jeg faktisk nok var blevet påvirket af terror og havde frygt for at bevæge mig de forskellige steder – er bare ærlig, og vi fandt da også ud af, at en del af jer havde det på samme måde. Jeg blev gjort opmærksom på, at der var mange grimme kommentarer derinde, so there is nothing new – det er der altiiiiiiiid. Det oplever alle kendte, men nogle gange er jeg sku bare fristet til lige at se se, hvorfor hulen folk ikke synes at jeg er amazing. Hahaha… I ved hvad jeg mener. Jeg får det sådan lige: “how can they not like me…?!”.  Der er altid forskellige niveauer af idioti mht. kommentarer og nogle mener simpelthen, at det ikke ville gøre noget, hvis jeg så døde endda. Jeg er jo overhovedet ikke overrasket, people are batshit crazy!

Der er dog en kommentar, som jeg har set en del før og ikke kun kastet i min retning, hvor jeg bare undrer mig over, at de her mennesker (oftest mænd) lever i 2016. “Ej, men det er hende med de store patter og den lille hjerne….”. Størrelsen på min barm er hvad den er fra naturens side, hvilket ifølge dem er ensbetydende med, at os kvinder der har en stor barm, har ABSOLUT INTET andet at byde på en den store barm. HVORFOR… er det, at når kvinder har en stor barm, at det bliver brugt imod dem og hvorfor er vores store barm så freaking provokerende, som om det er ÅH SÅ VULGÆRT at den bare er der!!!

I am tired of that shit… det er 2016, kom ind i kampen! Stop the fucking boob-shaming! Jeg har “store patter”, og jeg kan love dig for, at ingen skal få mig/os med stor barm til at skamme os over det!

xx

25 kommentarer

 1. Jeg tror de er misundelig på dig, for du er klog og meget smuk, og jeg synes ikke dine bryster er for store. Vær stolt. Vh Carl Schmidt

 2. Hej Irina. Det med dine “bryster”. Det er vel en af grundende til du har fået så meget succes. Du lever jo som en ganske almindelig dansk kvinde, ligesom mange andre. Det er min opfattelse. Der hvor du adskiller dig, er vel at ser bedre ud en gennemsnittet, og det kan give dig mere opmærksomhed – blandt anden dine store bryster. Jeg mener bare, at det jo nok er helt centralt i din karriere. Og det er nok heller ikke det værste at blive “drillet” med at man har store bryster ; ) Det kunne være langt værre. Ha en god dag!

 3. jeg kan ikke se lige hvor du har store patter for at bruge dine egne ord men du virker som om du har ben i næsen og det er jo det som betyder noget så skide vær men om dine patter er store eller små

 4. Tak for din super fede blog.
  Denne kommentar er ikke et svar på det du skriver men vil bare sige, at det er så fedt at de ting du lægger op altid er noget som almindelige mennesker har råd til og som samtidig er fedt.
  Efter jeg er begyndt at følge din blog så har jeg fundet de vildeste fede ting på eBay. Især børnetøj og shapewear har jeg gjort de fedeste køb. Tak for inspirationen.

 5. Ved du hvad irina? Jeg tror det handler for folk om at få sig til at føle bedre med sig selv.. Hvis de skriver noget grimt til en som er noget og tør stå inden for noget så kan deres selvtillid måske stige med 1%.., jeg synes det er så lavt og så tarveligt at så mange mennesker gemmer sig bag en computerskærm og selvom hvor træt du er så tror det rammer alle mennesker at nogle kalder en for dum fordi man har store bryster. Jeg har selv altid haft store bryster og slank mave og der har jo nogle gange til tider set anderledes ud og folk tænker og siger bag ens ryg man har silikone fordi man kan jo ikke være slank og have en stor barn.. What?! Jeg vil bare lige sige du er så pisse sej og du er 100% dig selv og siger din meninger.. Du har lært mig meget gennem din blogtid og fulgt dig længe! Så stik de haters op fordi du fortjener det ikke din smukke kvinde!

  1. De kaldes “keyboard warriors”, og de er typisk ikke ligeså friske i deres kommentarer når man spørger dem om deres kommentar irl!

 6. Det fordi du forvirrer dem
  Og det indrømmer de jo ikke
  De bliver paralyseret af din bryst str så de opgiver at finde ud af hvor meget andet du har at byde på
  😊🙃

 7. Du har så evig meget ret! Jeg har også altid selv haft en abnorm barm og blev faktisk drillet med det i folkeskolen. Jeg har derfor altid været flov og ked af min
  Barm. Men du har været og er en stor inspiration! Endelig er der én som kommer med gode råd i forhold til tøj! Mange tak for det 😘 Og bliv endelig ved! Jeg er blevet bedre til at acceptere mig selv. Og så ser du jo flot ud, så kan jeg se hvordan man kan udnytte sine former 😉

 8. Du har så evig meget ret! Jeg har også altid selv haft en abnorm barm og blev faktisk drillet med det i folkeskolen. Jeg har derfor altid været flov og ked af min
  Barm. Men du har været og er en stor inspiration! Endelig er der én som kommer med gode råd i forhold til tøj! Mange tak for det 😘 Og bliv endelig ved! Jeg er blevet meget mere glad for min krop igennem årene.

 9. Hej Irina! Elsker din stil og attitude og ville non ønske jeg var lige så modig som dig. Jeg har et lidt personligt spørgsmål og hvis du ikke synes du vil svare, er det helt ok. Sidder dine bryster så flot normalt eller bruger du noget tape?
  Spørger kun fordi jeg har kæmpe bryster og de sidder ikke så flot som dine.

  1. Det er om at vælge de rigtige tøj 🙂 Her på billedet bruger jeg ikke tape…. men naturlige bryster sidder jo ikke som silikone.

 10. * dvæle ( sorry for at være grammar-nazi , du har jo skrevet du er træt ❤🙈 )

  Jeg er så enig altså. Det der med at give plads til andre mennesker og kigge den anden vej, hvis nogen ser noget de synes er grimt eller irriterende dét findes altså ikke endnu. Jeg spår at der lige går et par år…. 😧🙈

 11. Store patter – Lille hjerne.

  Blondine – Lille hjerne.

  Fed dyr bil – Lille pik.

  Gammel mand med ung kæreste – Kun for pengenes skyld.

  Rødhåret – Total hysterisk.

  Der er MANGE flere af den slags….
  Who gives a fuck?!

  Som du skriver, så mangler du søvn…tror det er derfor du vælger at bruge krudt på at hidse dig op over det.

  jeg tror på at den slags skal ties ihjel….for ja alt andet er forsøgt gennem generationer…

  Jeg ku simpelthen ik være mere ligeglad.
  En person der ik bryder sig om mig, vil ALTID finde en grund til at tale nedsættende om mig…

  But – Don’t give a fuck!

 12. Du er skide flot er du.
  Jeg har stort set ingen patter, og jeg får ofte kommentaren at jeg nok er lebbe. Sådan en sviner til mig og en sviner til de lesbiske. Gad vide hvad folket syntes om.

 13. Som du siger vi er i 2016, men folk har endnu ikke lært at respektere hinanden og acceptere at vi er anderledes. For at være helt ærligt, så har jeg næsten altid en anden holdning end du og vores personlighed/livsstil er overhoved ikke ens, og nogle gange kan jeg godt tænke “wow tør hun virkelig at gøre dét, eller tage dét på ?!” Men behov for at nedgøre eller komme med sur kommentar kunne jeg ikke finde på. Og synes at du er allerede god til at ignorere idiotiske kommentarer. LEV dit liv som du har lyst og gør som du vil. Det vigtigste er dit liv, din datter, din kæreste og at i er sund og rask. IGNORER alle idioter og håber det bedste for dig i livet. 🙌

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*