sponsoreret

Hello Darlings! Jeg kan slet ikke fortælle jer, hvor mange gange jeg har stået med kjolen halvvejs på, armene oppe, helt rød i hovedet og ikke kunne trække vejret…. nogen der kan genkende den situation? Eller faktisk klemme sig ned i kjolen, men så sidder den og strammer alle de forkerte steder og er løs andre steder og man ligner bare en mislykket pølse… it’s not you! Det er simpelthen fordi man bare vælger det forkerte til sin kropsform og i forkert materiale. Jeg har i hvert fald lært, at næsten alle mine kjoler skal have god stretch og bestemt snit og helst udskæring, så jeg ikke føler, at mine egne bryster kvæler mig! Men som sagt STRETCH er the magic answer! Oh yes… så er lidt Spanx indenunder også noget som jeg er vild med, hvis man kan holde ud at det strammer lidt indenunder. I finder links til dette outfit under billederne. Love it!

IMG_5091

IMG_5023

IMG_5082

IMG_4989WEARING  →  ASOS Biker Jacket with Funnel Neck in Leather: HER  ||  River Island Real Suede Lace Up Heeled Boot: HER  ||  Club L Wrap Front Velvet Midi Dress: HER (med Spanx Higher Power Shorts indenunder: HER)  ||  eBay Lace-up Chocker: HER  ||  Valentino Rockstud Clutch: HER

 xx

6 kommentarer

  1. Er SÅ enig med MM – den kjole sidder så meget flottere på dig end på modellen. Jeg er helt imponeret over at du kunne se potentiale i den kjole. Jeg forudser i øvrigt at Club L kommer til at sælge en del kjoler efter denne post – jeg har i hvert fald mindst 10 på min ønskeseddel nu 😊
    Kh Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*