affiliate

Hello Darlings! De her rabatkoder gælder kun idag og der er ca. 4 timers shopping tilbage hos Boozt.com. Jeg var lige inde og kigge, og må tippe jer om, at de har MANGE fede rullekravtrøjer, som er perfekte til bukser og nederdele og jeg har linket til nogle af mine faves her. Udover det har mærket Guess mange lækre sko og tasker, som man kan bruge den ene kode på. Jeg har købt nederdelen her og de sorte støvler, for de er simpelthen alt for lækre. Happy shopping, ladies…


1. 200 KR RABAT PÅ SKO MED KODEN SUNDAY20, VED KØB OVER 999KR PÅ IKKE NEDSATTE VARER.

+

2. 15% RABAT MED KODEN 15SUNDAY PÅ SALE OG NYHEDER FRA UDVALGTE BRANDS*, VED KØB FOR MIN 899KR. (*Desigual, Benetton, Only, Bianco, Geox, Frequent, Soyaconcept, Guess, Esprit og Ichi.)


bz1. Esprit Leather Skirt: HER 2. Soyaconcept Kiwi Turtleneck: HER  3. Guess Rebel Roma Bag: HER  4. Billi Bi Boots: HER  5. Soyaconcept Rullekrave u/ Ærmer: HER  6. Woden Nora Sneaks: HER  7. Ichi Malie Nederdel: HER  8. Soyaconcept Dollie Bluse: HER

xx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*