sponsoreret af Fields

Hello Darlings! Har glædet mig til at tage jer med mig ud at shoppe tøj og makeup i Field’s i denne video. You know I love shopping og jeg har også altid været vild med Field’s. I slut september/start oktober vil Field’s sætte fokus på natural beauty og bl.a. curvy models og generelt det unikke i os alle! Så det er bare om at bære sin krop med selvtillid og stolt vise den frem, for det er skønt at vi alle er forskellige! Jeg har været en tur i nogle af mine favorit butikker derude, og I kan komme med i videoen her! Field’s fashionkampagne for AW16 “Field’s like ME – Let’s celebrate natural beauty” er nu igang and it is about being ME! Dvs. being yourself og være stolt af det! Se med her…

[vidcore vid=”XHVGHpbk”]

Alle butikker er stopfyldt med masser af nyheder for efteråret 2016 og der er noget for alle former, typer og skønheder. Som I kan se i videoen var jeg en tur forbi Gina Tricot, hvor jeg fandt cute outfits med en masse stretch, som sidder godt på alle vil jeg mene. Inde i Magasin kan man finde undertøj i de helt store skåle 8også sexy bh’er) og samme sted er der masser af makeup. Der er også åbnet en Victoria’s Secret i Field’s, og deres Bombshell duft er simpelthen must-have! Udover det var jeg meget excited over at se en NYX stand inde i Matas, med alle de lækre liquid lipstick farver, som ofte er udsolgt andre steder. Det fik jeg Snappet til jer, da jeg var derinde of course…

Screen Shot 2016-09-29 at 16.48.16 Screen Shot 2016-09-29 at 16.49.04 Screen Shot 2016-09-29 at 16.49.08Lørdag 1. oktober kl. 13.00 kan man i Field’s også få fingrene i en af de 300 spændende Field’s Like Me poser – fyldet med lækre gaver, vouchers til udvalgte butikker og en vand til at slukke tørsten. Læs med om kampagnen HER! I forbindelse med kampagnen er der opsat en photo booth på Metro Pladsen (plan 0) i Field’s, hvor man kan vise sit unikke jeg, ved at tage et billede og dele med alle på Instagram. Hvad gør dig unik? Hvis man deler med hashtagget #fieldslikeme deltager man i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. til Field’s. Happy shopping…

Screen Shot 2016-09-29 at 16.48.12xx

11 kommentarer

  1. Smukke Irina – Jeg vil lige høre dig, hvad er dit must have produkt til en perfekt sleek ponytail? Så alle de små hår bliver lagt ned. (og ja egentlig også når du har dit hår nede, er det jo også bare HELT glat på toppen, så fint!)?

    Kh Maja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*