Processed with VSCO with a6 preset

Hello Darlings! Vi har brugt vores søndag på at hygge lidt ude og spise brunch med Allessias gudmor Samanta og hendes kæreste og en tur i Kongens Have, hvor Allessia fik lov til at løbe alle vegne. Hun havde virkelig godt af at brænde noget krudt af og bare løbe løbe løbe… og vi løb alle efter hende!

Det var faktisk meget rart at komme ud og være lidt social og gå en tur. Jeg gør det egentlig sjældent… jeg tager sjældent pauser som sådan. Det var ret tiltrængt og før i tiden gik jeg MANGE ture om ugen for at cleare my mind og analysere what was happening around me, hvilket fik mig igennem en masse hårde tider. Jeg kan jo ikke fortælle jer ALT her på bloggen, men jeg fortæller det som jeg har lyst til og som virker naturligt for mig. Det vigtigste er, at Allessia er sund og rask og har det godt og vi har mad på bordet og tag over hovedet, right?! Det bliver jeg ved med at sige til mig selv… men jeg har haft en lidt mærkelig periode her på det seneste, hvor jeg har skulle træffe nogle beslutninger og finde løsninger. Det har ikke været nemt og dette år har budt på nogle udfordringer mildest talt, som jeg ikke har delt med jer overhovedet. Jeg har været enormt udmattet på det sidste, selvom jeg gør meget for at passe på mit helbred, men jeg håber selvfølgelig at jeg bouncer tibage som jeg altid gør og det gavner ikke at whine alt for længe! That is the current situation…

FullSizeRender-3

Processed with VSCO with a6 presetALLESSIAS OUTFIT  →  EBAY SÆT (65 KR) : HER + SNEAKS FRA ADIDAS

MIN OUTFIT  →  BOOHOO CARDIGAN: HER + NIKE AIR SNEAKS: HER + NELLY DRESS: HER + QUAY SOLBRILLER: HER

IMG_0153

FullSizeRender-4

FullSizeRender-5Følg med i glimt af vores hverdag på Snapchat: irinathediva

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*