PicsArt-2Åhh…. the struggle is SO REAL idag på min Instagram! Jeg er for noget tid siden blevet kontaktet ang. #SætPrisPåBrysterne kampagnen på de sociale medier, som gerne kunne udtrykkes med lidt humor. Vil også understrege, at det absolut ikke er noget jeg tager betaling for at skabe opmærksomhed omkring. Jeg gør det selvfølgelig my way, så Morten og jeg fik taget dette billede, som jo er tildækket og man kan intet se. Meeeen det var selvfølgelig tiltænkt at skabe lidt opsigt, da vi også gerne vil skabe fokus omkring sagen. Efter, at jeg havde postet billedet på min Instagram idag med donationsinfo, blev det anmeldt så mange gange, at billedet blev slettet. Jeg postede det igen… og det blev slettet igen! Jeg blev mildest talt MEGET frustreret over det! Lige i momentet var jeg ret sur, over at man vælger at anmelde billedet, i stedet for at vi bare går op i budskabet og donerer til sagen. For det er faktisk pointen her, så lad os gøre DET og jeg poster info her på bloggen også. Kræftens Bekæmpelse kan ikke eksistere uden private donationer. Donationer fra dig og mig og fra virksomheder – 96 % af al økonomi i Kræftens Bekæmpelse kommer fra donationer. Tak for al jeres støtte, jeg læste at en del af jer havde doneret, da jeg postede på IG…


“1 UD AF 9 KVINDER FÅR BRYSTKRÆFT. I DAG OVERLEVER LANGT DE FLESTE, OG DET GØR DE, FORDI VI HAR FORSKET OG BLIVER VED AT FORSKE I ÅRSAGER OG BEHANDLING. “

♡  Man kan donere 50kr via MobilePay til 53 19 08 08. Eller på sms med teksten PRIS til 1488 – så donerer man automatisk 50 kroner.


xx

 Følg med på Snapchat for glimt af min hverdag: irinathediva

9 kommentarer

 1. Flot billede og god sag!
  Jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor dit billede anmeldes og slettes, set i forhold til hvad der ellers findes af “bar-hud-billeder” på IG

 2. Haters gonna hate! Misundelse er en meget grim ting, og især når det går ud over sådan et budskab, og det at du støtter et godt formål.. Du er pisse hamrende lækker Irina, og dig og Morten er bedårende.. Keep up the good work! <3

 3. Irriterende at folk ikke bare kan se budskabet istedet for at være misundelige og anmelde billedet…
  Det er et supergodt billede…
  Og du er en utrolig smuk kvinde…
  Og ja, man kan kun være misundelig på en person…Morten og hans hænder…:)

 4. OMG.
  Bare jeg havde den krop efter en graviditet og fødsel. Jeg ville danse nøgn på bordet. Der vil altid være nogen som vil have ondt bag i over det du foretager dig.

 5. Det skaber opmærksomhed på den fede måde! Vil gerne sige jeg synes, det er en fed måde, du skaber donationer på. Personligt bliver jeg meget rørt, når man ser dette både fra kendte og “almindelige” mennesker, da min mor selv desværre er ramt af brystkræft. Synes det er smukt at man skaber opmærksomhed og donerer. Så tak ❤️ og tak fordi du bliver ved trods anmeldelser

 6. Total fed billede og Morten er en heldig mand, står der med danmarks flottest bryster.
  Forsæt bare den gode stil, du gør danmark dejlig

 7. Folk bliver da også så sure og stødt over alt nu om dage – ja, misundelse er en grim ting… Personligt synes jeg at det er et MEGA fedt billede, til en fantastisk sag. Og så klær’ i to jo bare hinanden fuldstændig fantastisk! Med og under tøj 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*