affiliate

Hello Darlings! Så er der endnu en god rabatkode til Nelly.com og jeg er vild med alle de trends, som man ser på Instagram for tiden – lækre bomberjackets, en masse suede i nude og brune farver. ALT med bare skuldre er jeg sååå glad for og velvet. Jeg har samlet 9 af mine fave items her, som jeg selv vil bestille og som er lige mig. Happy shopping…


KUN IDAG PÅ NELLY.COM: 20% RABATNLY BRANDS MED KODEN NLY20DK


NLY1. NLY Trend Size Me Warm Bomber: HER  2. NLY Trend Party at Home Dress: HER  3. NLY Trend Suede Dress: HER  4. NLY Trend Velvet Strap Top: HER  5. NLY Trend Justin Bieber Sweat: HER  6. NLY One Cami Crepe Jumpsuit: HER  7. NLY Trend Knee Cut Leggings: HER  8. NLY Shoes Flat Thigh High Boot: HER  9. NLY Shoes Fluffy Pump: HER

xx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*