ANNONCE

Hello Darlings! Som jeg har skrevet før, så vasker jeg efterhånden sjældent mit hår… dels fordi, at der simpelthen ikke er tid til det, efter at jeg er blevet mor og dels fordi, at jeg faktisk synes mit hår er meget sundere at se på, siden jeg er begyndt at vaske det de 4-6 gange om måneden. Men… jeg vil stadig gerne have rent hår hver dag, og det må udover det gerne gå hurtigt og være praktisk. Et af de produkter, som jeg ikke har kunne undvære i et års tid nu, er den revolutionerende tørshampoo fra COLAB. Mange af jer derude kender den sikkert allerede og er ligeså obsessed som jeg er.

Jeg har brugt COLAB tørshampoo i lang tid og nævnt det for jer før – især COLAB “Monaco” Dry Shampoo Sheer+Invisible her på billedet er min fave og dufter så skønt (men ikke for meget, you know). Nu kan man forhandle dem i Matas og frem til d. 7. september, kører der en kampagne med rabat på de her lækre tørshampooer (stock up tid, yaaas) og de kan købes online HER. Alle full size 200 ml. tørshampoo fra serien Sheer + Invisible og serien Extreme Volume vil frem til d. 7. september koste 55 kr. (før 75 kr. og 80 kr.). Så man sparer altså hele 25 kr. på Sheer + Invisible serien og 30 kr. på Extreme Volume serien. Rejsestørrelserne på 50 ml. er sat ned til 35 kr. på Sheer + Invisible og 45 kr. på Extreme Volume! Extreme Volume tørshampooerne absorberer fedtet og giver rødderne et løft samtidig med fylde og tekstur, så de er helt perfekte hvis man lige skal ud at spise om aftenen, eller have en night out, men ikke lige kan nå hele turen med hårvask, så kan man sagtens transformere håret til en sexy look anyways. Jeg bruger det trick så ofte, og så bliver det sådan lidt sexy messy hair. Man kan dog sagtens glatte spidserne hurtigt og ofte ender det med at se bedre ud, end hvis man har helt nyvasket hår.

Det BEDSTE ved det her tørshampoo er, at det kan bruges til alle hårtyper og hårfarver. Med det mørke hår som jeg har, oplever man ofte den hvide rest i håret efter andet tørshampoo, selv efter man børster det igennem. Men men men…. men denne kommer der slet ingen hvid rest, og jeg kan vitterligt spraye det med en hånd og bare rode lidt i håret, imens jeg holder Allessia med den anden… and VOILA! Perfekt resultat hver gang og jeg er ready to go. Jeg bruger COLAB tørshampoo hver morgen, for det giver lidt struktur i håret, hvilket gør at jeg kan lave enhver frisure. Her på billedet har jeg ikke vasket hår i 4 dage, og bare brugt tørshampooen hver dag. Ruth Crilly er model og founder af COLAB og har sitet “A Model Recommends”. Jeg har selv fulgt hende på YouTube i flere år, men det tog mig lidt tid at finde ud af at hun faktisk i samarbejde med skønhedeksperter har udviklet dette lækre produkt.

COLAB Extreme Volume vandt prisen for Årets Hårprodukt ved Danish Beauty Award 2016, hvor jeg også deltog i blogger-panelet, som dommer, i år. Man kan sagtens forstå, hvorfor dette produkt vandt – det virker, det dufter skønt og har et lækkert design. Det skal altså bare gå hurtigt nogle gange i min hverdag, og der er mine COLAB tørshampooer lifesavers, så jeg har dem selvfølgelig også i små udgaver i mine tasker, så jeg altid kan freshen up på farten…

IMG_4705 IMG_4703

22 kommentarer

 1. Hej Irina.
  Lille tip omkring COLAB-produkterne.
  Den sorte (London) og lyserøde (Paris) kan forhandles på Luxplus til blot 15kr pr. stk.
  Der er nogle penge at spare 👏🏼

 2. Ved du om de stadig kan købes i Matas, kan ikke finde dem i nogle af butikkerne mere? Eller andre steder for den sags skyld ☺️

 3. Hvordan kan du kun vaske dit hår, så få gange om måneden? Har du aldrig morgenhår? Mit stritter ud til alle sider. 😱

  1. Hej Sisse.
   Jeg tør vædde med, at det ikke er alle der har morgenhår. Jeg er selv en af dem, som vågner med helt glat hår om morgenen. Men når det så er sagt, tror jeg sagtens man kan nøjes med at rede det, istedet for et bad.
   I don’t even know – træls for dig med “det strittende morgenhår” ☺

 4. Hej Irina.
  WAUW – jeg takker mange tusind gange.
  Jeg er typen, der ikke altid har tid/overskud til et bad, så mit hår kan nemt gå hen og se lidt fedtet og slasket ud. Min veninde og far har tit sagt, at jeg skulle få mig en tørshampoo, men synes aldrig der var nogle gode anbefalinger på de produkter.
  Jeg har nu fået mine COLLAB tørshampooer, og er VILDT imponeret. Jeg har den sorte Extreme Volume og Sheer+invisible i blå.
  I forhold til prisen, overgår de her alle forventninger! God pris – gode produkter.
  Nu kan jeg endelig springe en vask over, eller to, uden det kan ses eller lugtes (!!)
  Tusind tak fra en meget glad læser ☺

 5. hvornår kommer vi til at se mere til det shoot du lavede her sidst, med denim jakken osv.? Det var simplethen så fedt, glæææder mig til billederne kommer!

 6. Hej Irina.
  Jeg tror måske bare at det er mig der er mærkelig, men tørshampoo fungerer bare ikke for mig, måske det er mig der gør noget forkert. Vil du måske prøve at lave en kort turorial med hvordan du påfører det?

 7. Jeg burde virkelig kaste mig ud i nogle andre slags tørshampoo mærker. Jeg købte en dåse Batiste for flere år siden og har kun brugt dem siden.
  Men det vigtigste må være, at man kender til tørshampoo – bliver altid så chokeret, når jeg finder ud af mine veninder slet ikke bruger det 🙈

  Johanne – http://www.johannelovesmakeup.dk

 8. Den bliver jeg nødt til at prøve! Jeg har også prøvet maaaaange forskellige, og jeg hader at der kommer hvide rester i håret efter noget tid.
  I Matas med mig! 👍🏼 Og tak for tippet og en virkelig skøn blog 😍❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*