Hello Darlings! Først vil jeg gerne sige, at jeg er super overvældet over de rigtig mange kommentarer til mit sidste indlæg om vores forhold. Jeg ved jo godt, at en del læser med og har fulgt med på bloggen i flere år, men det går ikke altid helt op for mig. Tusind tak for jeres støtte og de søde ord. Det betyder mere end I tror. Jeres opbakning har ofte hjulpet mig igennem de hårde perioder og jeg er dybt taknemmelig, for at I er der for mig/os. Vi har hygget nede ved poolen idag og spillet fodbold med Allessia (selvom min bikini, er sooo not fodbold-venlig, hah)! Vi skal nemlig senere idag fejre en fodbold-relateret begivenhed – Mortens nye remix. David Guettas team spurgte Morten for noget tid siden, om han ikke ville remixe den officielle fodbold sang “This One’s for You”. Jeg har lyttet til den A LOT og vi har selvfølgelig også fulgt med i EM! Det er i hvert fald pretty big og vi er stolte af ham og skal fejre det i aften med en god middag på restaurant, for nummeret er udkommet på Spotify idag – I kan lytte til det her under billedet! (Er hun ikke cute med den bold, hehe?!)

Følg med i vores hverdag på Snapchat: irinathediva

12 kommentarer

 1. I eer fanme seje og stærke familie smukke ❤
  – Håber i får en forsat en god tur med hele familien 😀

 2. Love it! Den kommer på min playliste med det samme 👌🏻👏🏻Hvor er det dejligt at I er sammen igen. I er så søde sammen ❤️

 3. Fedt nummer 😊 jeg elsker følge dit liv du en min idoler ✌❤ du er squ sej kvinde blive ved med det ❤❤

 4. Det er en talentfuld mand, du har der!
  Og dejligt at I kommer ud og fejrer det i aften!
  Det er så rart at læse, at I (tilsyneladende) klarer jer igennem jeres krise! Godt gået og hang in there! Det fortjener også en skål i aften, så I har mange ting at fejre i aften!
  Har selv et barn under 2 år, og det er f***** ikke nemt at få hjemmekabalen (og harmonien) til at gå op altid, men hold ud! Det bliver nemmere! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*