Untitled-1Hello Darlings! Jeg har da helt glemt at fortælle jer det her på bloggen – Morten har fået endnu en tatovering… AF MIT NAVN! That’s pretty crazy, yas! Han har Allessias initialer på halsen, eller som jeg kalder den “AMO”-tatoveringen og han har for ikke så længe siden fået lavet en vild tiger på armen også. For en uge side var han i Alanya for at optræde og jeg fik pludselig en Snap med, at han var ved at blive tatoveret igen. Sidst jokede jeg jo med, at det så var min tur nu, hvor han allerede har Allessias initialer. Jeg troede dog ikke, at han ville gøre, men det gjorde han altså ret spontant pludselig. Som regel ville vi da også mene, at det bare er en dårlig idé at få hinandens navne tatoveret, men jeg har født vores barn… så det mindste han kan gøre er et få mit navn tatoveret, heh. Jeg kommer dog ikke til at få en tatovering med hans navn, for I don’t do tattoos. men jeg kan godt lide, at jeg altid er der på hans arm nu… det er meget sødt.

Følg med i min hverdag på Snapchat: irinathediva

3 kommentarer

    1. Why?? Det er Mortens symbol på at vise Irina hvor meget han vil hende. Dvs HVIS de skulle break-up vil de sandsynligvis være gode venner pga Allessia 😉 (obvi) Trods alt er deres forhold ikke og thank god langt fra ligesom Amalie og Mikkels. . (No offense, ønsker det ikke for nogen at de får den manglende evne til at kommunikere om så vigtig en ting og man ikke et voksen nok til at se ud over egen næsetip at det går ud over barnet… nok om det) pointen er bare at uanset hvad så har M valgt at lave den fordi hun er hans kærlighed og mor til deres fælles barn som hun selv skriver. . Og nej det behøver alle par som sagt ikke at gøre. . ;))

      Synes det er nicely done af ham, Irina. Very surprising!

      Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*