(SIDSTE BILLEDE I BULGARIEN FRA MIN INSTA  ||  KJOLE FRA EBAY: HER)

Hello Darlings! Vi er hjemme igen efter en ret udmattende tur hjem synes jeg. Vi kom hjem kl. 07 i morges og tog afsted ved 23-tiden fra Chernomorets igår. Synes jeg havde læst et sted, at det var nemmere at rejse med børn om natten, for der kunne de sove… det vil jeg nu ikke mene. Allessia havde svært ved at falde til ro og vågnede og græd hele tiden, så det var ret hårdt. Det var slet ikke som turen derned, og hun var faktisk meget utilfreds hele vejen igenne,, men forståeligt nok. Vores fly var forsinket og det endte med at vi nærmest ikke sov på turen, bortset fra de 1,5 time jeg fik i flyet. Nårh ja…. Mortens kuffert blev væk undervejs, så vi var nærmest de eneste tibage i den tomme hal i Katrsup lufthavn, hvor man får udleveret bagage og tænkte bare “det sker ikke!”. Vi tog bare taxa hjem og skulle sove, for vi kunne ikke stå på benene mere. Han har heldigvis været en tur tilbage til lufthavnen og fået den igen. Dagen skal bare gå med komplet afslapning og så skal jeg prøve at pakke lidt ud og vend etilbage til hverdagen herhjemme. Jeg føler lidt, at jeg har restitueret og ladt op på ferien, for jeg startede da med at bage boller, da jeg vågnede! Overkudsmor, hah! Det er virkelig rart at være hjemme! xx

Følg med i vores hverdag på Snapchat: irinathediva

6 kommentarer
  1. Jo, man risikerer told hvis prisen overstiger 80 kr. Dog får jeg pakker fra eBay (primært Kina) næsten hver uge og har ikke oplevet at betale told endnu 😊

  2. Så flot kjole👍😊 når man handler på ebay risikerer man så ikke at skulle betale told når det er fra US eller Asien?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *