affiliate

Hello again! Vi er på vores 3. dag i Bulgarien efterhånden i en lille by, som hedder Chernomorets (som betyder “ved det sorte hav”). Hotellet fandt jeg via Hotels.com og jeg har været i denne by en del gange før, og vidste på forhånd at det er en familievenlig by med søde autentiske restauranter og hyggelig atmosfære. Vi er hernede med min mor og mine søskende, men de bor et andet sted. Min moster bor i Bourgas, så der har vi også været på besøg igår og skal lidt rundt omkring og se andre byer også. Jeg har været rigtig mange steder i Bulgarien fra jeg var helt lille, da vi altid besøgte min moster og landet er utroligt smukt og maden smager helt fantastisk. Allessia er MEGET glad for at være her kan man tydelig mærke, da der sker en masse og hun kan få lov til at løbe rundt og lege hele dagen lang. Vi er for det meste ved poolen, men har også været ned på stranden igår (våd baby + sand = WOW!). Jeg kan slet ikke beskrive hvor cute hun er, når hun tramper omkring poolen i hendes outfit, hihi…

Vi er MEGET glade for valg af hotellet, som simpelthen ikke kunne være mere familievenligt. Der er enormt rent, høj sikkerhed, køleskab, mikroovn og vaskemaskine i vores store nummer med udsigt over havet (ja!). Udover det er der god AC og Wi-fi, så mor er glad. Vi laver faktisk morgenmad på hotellet og spiser ude på altanen, og frokost i caféen ved poolen og så spiser vi aftensmad ude, der hvor vi nu er. De har seriøst de bedste salater hernede – det har jeg altid syntes, fordi råvarerene er så gode. Vi bestiller salater til alt og ellers vil jeg anbefale at bestille fisk i Bulgarien, hvis man bor tæt på vandet. Der er en super lækker pool på hotellet med børnepool også og vi har badeting med, så Allessia kan slå sig løs. Hun var dog bange for vandet i starten, men det er heldigvis gået over.

Vi fandt flybilletterne herned via Momondo.dk, som jeg oftest bruger til rejser og hotellet er rimelig nyt, men jeg har hørt mange gode ting om det. Selve Chernomorets er meget lille, så man kan gå alle steder og vi havde en klapvogn klar til Allessia hernede + en børneseng på hotellet. Jeg har fundet DEN SMARTESTE gadget på eBay, som kan holde alle slags tablets med en klips – denne der er monteret til sengen her. Den er altså guld værd og I kan finde den HER! Om formiddagen tager Morten og Allessia en lur, imens jeg blogger lidt og svarer på mails.

Allessias outfit er det superpraktiske (elsker det virkelig) badesæt fra Småfolk med UV50 badedragt og UV50 solhat og jeg nåede lige at bestille de her søde Frozen badetøfler til hende inden rejsen, som er rigtig gode at have hernede. Min lilla bikini er en gammel sag fra Asos – har vitterligt pakket minimalt med tøj med.

4 kommentarer

  1. Chernomorets!!! Jeg elsker den by ☺️ Jeg har efterhånden været i Bulgarien 5 gange og alle gange bortset fra én har jeg været der ☺️ sammen med min mormor, som har en bulgarsk mand

  2. Det ser så lækkert ud. 🙂 Var i Bulgarien sidste sommer og besøge min kærestes forældre i Ruse. Og ja det er et lækkert land! 🙂 kommer helt til at savne det når jeg ser dine snaps 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*