affiliate

Hello Darlings! Det danske brand Ganni er one of my faves, og laver heldigvis en del ting, som også klæder en curvy krop. Materialerne er super lækre og jeg shopper det altid hos Boozt.com, som har et rigtig godt udvalg. Som I kan se, har de udenlandske celebs også fået øjnene op for brandet og især den lyseblå satinjakke, som Kendall og Rihanna er blevet set i, hitter lige nu. Køber man 4 udsalgsvarer lige nu, får man den billigeste gratis – happy shopping!

KUN IDAG: KØB 4 SALE VARER OG FÅ DEN BILLIGESTE GRATIS (PRISEN FORDELES SOM RABAT PÅ DE 4 VARER)

1. GANNI ELLIE SPLIT BOOTS: HER  2. GANNI WHITE TAILOR SKIRT: HER  3. GANNI CHERRY LACE TOP: HER + LACE HOTPANTS: HER  4. GANNI SANDERS SATIN JAKKE: HER  5. GANNI WILLIAMS SLEEVELESS TURTLENECK: HER  6. GANNI ASUKA SUEDE BIKER JACKET: HER

xx

1 kommentar

  1. Hvad er det med den ruskinds farve som er så skide flot ? Jeg eeelsker den ! 😊 Er det mon for meget med taske, støvler og jakke i ruskind 😂

    Måske du har lyst til at følge mine tanker og voksen oplevelser

    Uartigepige.wordpress.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*