sponsoreret

Hello Darlings! I mit sidste indlæg med mine favoritter fra Ellos, fortalte jeg om den lyserøde rygsæk, som Allessia bare MÅTTE eje – and here it is! Yay, vi elsker den og hun er det sødeste, når hun bærer den. Den lyserøde kjole er også fra Ellos, og jeg har taget den i en str. større med vilje, så den er lidt løs, but so cute. Der er altid det sødeste babytøj, som er sat ned hos Ellos. Vi har hygget sammen herhjemme idag med legetøj over det hele og tegnefilm og hun har løbet rundt frem og tilbage med fart på og lavet ballade, så jeg havde faktisk svært ved at få et billede af hende idag, hehe! Jeg har også ENDELIG fået bestilt min lampe til soveværelset og den er SÅ FLOT! Den må jeg også vise jer på et tidspunkt!

ALLESSIA → ELODIE DETAILS Rygsæk Mini Petit Royal Rosa: HER  || ELLOS Rosaprikket Kjole: HER

Følg med i vores hverdag på Snapchat: irinathediva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*