affiliate

Hello Darlings! Igår var vi tidligt oppe, for vi skulle til Bon Bon Land, som var Allessias første gang og min 2. gang. Sidst jeg var derinde var jeg nemlig gravid med hende. Vejret var vildt lækkert, men vi havde et lille uheld på vej derud igår. Vores lille mus fik det dårligt i bilen og kastede op – stakkel. Det sker nogle gange når vi skal køre lidt langt. Jeg var dog forberedt med skiftetøj og vand og det hele. Så snart vi var ude af bilen, skulle der løbes rundt og hun var frisk igen.


MIT OUTFIT → ASOS BODY: HER   ||   QUAY SOLBRILLER: HER   ||   ALEXANDER WANG BAG: HER  ||  HOT MIAMI STYLES PANTS (LIGNENDE: HER)

Jeg prøvede at være så praktisk om mulig med min outfit igår, men jeg har næsten bodyas på til alt nowadays. Billede af det fulde outfit på min Insta. Mht. det gule plaster på min arm, så er det fordi jeg blev stukket af en bi (because why not?), og jeg anede ikke om jeg var allergisk overfor den slags, så jeg fik i hvert fald et plaster, der kunne suge giften ud. Var pænt hævet, men det gik heldigvis hurtigst væk. Vi var derinde i mange timer, og Allessia fik sig en lur også… hun er SÅ aktiv og har SÅ meget krudt i røven. Hun er faktisk helt utrættelig nærmest, men selvfølgelig også fordi hun virkelig var oppe at køre over at være derinde. Der var heldigvis skygge lidt rundt omkring, for hot var det i hvert fald igår!ALLESSIAS OUTFIT → SMÅFOLK BODYSUIT: HER   ||   SMÅFOLK SOMMERHAT: HER    ||   KAVAT SANDALER: HER

Vi fik prøvet en del igår, selvom jeg ikke er til de helst vilde sager, som de andre tør. Der er dog flere ting jeg tør prøve i Bon Bon Land, end i de andre forlystelsesparker. Allessia prøvede også et par ting, hehe… her klamrer hun sig til sin farmor i Hestepæren. P.S. Hun fik pizza og is igår, JA… don’t shoot me! OG vi fik en del souvenirer med hjem!


Følg med i min hverdag på Snapchat: irinathediva

5 kommentarer

 1. Synse nu du vil ligne Kim K det bliver bare mere og mere for meget. Har du ikke din egen stil ?? 😳

  1. Wow… sikke en rar og venlig kommentar du kommer med der… personligt synes jeg at Irina er smukkere, sejere og meget mere “real” end Kim…
   Jeg bryder mig ikke om din kommentar, den er nedgørende. Den oser af manglende respekt for andre mennesker. Husk altid at have manér! Bare fordi man har RET til at have sine egne meninger, behøver man ikke at dele dem! Jeg er sikker på, at du er en sød pige, men husk ovenstående… så er du det sødere;)

 2. Vi havde også problemer med min datter og da vi skulle kører helt til Paris i april foreslog min veninde at vi skulle prøve airband de kan købes på apoteket til 149kr, og hun klarede turen helt uden at blive skidt😊😊😊 det er da et forsøg værd uden brug af medicin som jeg synes er så fedt

 3. Vi plejer at bruge køresygepiller, da det fungerer rigtig effektivt. Når vi bruger dem, så er der aldrig nogle der bliver køresyge. Vi har derimod ikke altid været heldige med armbåndene,der blev vi stadig køresyge.<3

 4. Min søn kastede altid op i bilen, hvis vi kørte lidt langt
  Snakkede med lægen og hun sagde jeg skulle give hende de der arm bånd på mod køresyge.
  Efter deg har han aldrig kastede op

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*