affiliate

Hello Darlings! I am back og som I måske har bemærket er bloggen blevet rykket og for jer betyder det kun, at der er kommet et andet layout og ellers er alt jo som det plejer. Jeg har ikke haft blogget i ret mange dage efterhånden, da jeg simpelthen har været så udkørt. Heldigvis havde jeg en lækker spatur til Ystad tirsdag til onsdag, hvor jeg fik sovet lidt ud og slappet af i solen – det skulle da lige Snapchattes, for sidst jeg solede mig mere end 1 min. ad gangen var ca. 2 år siden.Der var afslappende atmosfære og smukke omgivelser i Sverige. Det var min første gang i Ystad, og klart ikke sidste gang! Har hørt om stedet en del, men troede ikke at jeg faktisk ville føle, at jeg var på ferie i Spanien, imens jeg var der. Det var super lækkert og jeg skal tilbage så snart jeg har muligheden. Hvornår jeg sidst har stået i poolen med solen der skinnede på mig og havde et glad rosé i hånden samtidig…? Hmm… Det har vist været i et andet liv! Mit lyserøde chill-sæt har jeg fundet på Instagram, så det tagger jeg på et billede derinde – den var perf til turen.x  EBAY BLÅ BIKINI COVER UP / HER    x   RAY BAN SUNGLASSES / HER  x  WOLF & WHISTLE BIKINI TOP / HERPå værelset ventede der en æske fra et af mine yndlingsbrands! Hvis I ikke kender til Maria Nila, så er det et svensk vegansk hårbrand med de lækreste produkter. Jeg kan slet ikke leve uden styling cream, som jeg bruger til alle frisurer. Og alle deres sprays har den bedste finish!

På billeder forneden er jeg i strappy bikini top fra eBay i et af de smukke afslapningrum med udsigt til havet. Og den fine frottékjole fra ditRoche.com, som er perfekt til poolen om morgenen.xx

bloglovin

produkter er gave fra Maria Nila

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*