ANNONCE

Hello Darlings! Good news til jer der vil tjene lidt ekstra penge og samtidig få muligheden for at vinde denne lækre præmie (ja, den vil vi alle have!). Kender I til Eovendo…? Jeg er selv tilmeldt sitet og har kendt til den i et par år faktisk, derfor kan jeg anbefale den til jer. Den er kun blevet bedre med tiden og lige nu er der den fedeste konkurrence, som er lige noget for mine læsere, tænkte jeg – nemlig Kylie Lip Kittet! Her på billedet kan I se de liquid lipstick, som jeg har… so pretty!

Hvad er Eovendo? Eovendo er en gratis tilbudsportal, hvor man får penge for at være aktiv. Jo mere aktiv du er, jo mere kan du tjene derpå. Man kan tjene penge på at udnytte gode tilbud, deltage i konkurrencer, skrabe skrabespil, tilmelde nyhedsbreve, besvare spørgeskemaet, se reklamefilm og meget mere. Man får penge for alt, hvad man gør derinde! Man kan vælge at få sine penge som gavekort, donationer eller kontant. Smart og nemt!Deltag her: Jeg har skrevet om de lækre farver på bloggen før og det er min favorit DOLCE K, som man kan være heldig at vinde! Det kan man ved at tilmelde sig HER og så kan 1 af de 5 Kylie Lip Kits i farven DOLCE K og et spaophold blive jeres – YAAAAAS! Vinderen findes allerede d. 1/6 så GOOD LUCK derude!


97ebe97e-94de-49d5-b4f2-a56db2ee129d


xx

bloglovin

0 kommentarer

  1. hej smukke Irina! jeg har lige tilmeldt mig eovendo, så jeg kan deltage i din ”Kylie jenner lipkit koncurrence, men jeg kan ikke forstå om man skal gøre andet? skal man tilmelde sig til kokunrrencen via Eovendo, eller er jeg automatisk tilmeldt nu, efter jeg har lavet en bruger på Euvendo? 😉

    kh fiona

  2. Hej! Vildt fed konkurrence!! Jeg har desværre en smule svært ved at tilmelde mig, er det fordi jeg allerede er medlem?? 🙁

  3. Hej Irina 🙂
    Jeg har selv lige bestilt So Cute fra Kylies collection, har du oplevet at skulle betale told af de produkter du har modtaget? 🙂

  4. Hej! Det er helt noget andet jeg vil spørge, ang i din Snapchat viste du en graviditest?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*