affiliate

Hello Darlings! VI GLÆDER OS SÅ MEGET! Vi har nemlig bestilt vores første ferie med Allessia! Jeg har været nede og tage pasbilleder med hende igår, og jeg prøver at finde ud af, hvad jeg skal have med ellers. Så hvis I har gode tips, må I meget gerne sige til, da det jo er vores første gang og det er lidt svært at få det hele med. Vi skal til Bulgarien med min mor og mine søskende i første omgang og så tager vi måske et andet sted senere på året. Jeg har ellers udskudt at rejse med hende og desuden har jeg flyskræk, men jeg glæder mig nu alligevel til denne tur og tror, at Allessia vil elske det!FOTO: SÆT I ØKO BOMULD FRA DANEFÆ // SKO FRA KAVAT

Vi skal bo i en super lækker by, hvor jeg har været før. Vi har nemlig rejst i Bulgarien meget da jeg var mindre især og der er så mange smukke steder – dog ikke de steder hvor turister som regel kommer. Det er ikke rigtig en by, som man kender til, men den er populær hos bulgarer og simpelthen så idyllisk. Vi skal bo på hotel ved stranden, hvor vi har fikset børneseng til hende og klapvogn og der er børnepools og  legepladser. Mht. mad i Bulgarien så kan hun lide de ting, som man kan få på restauranter, men jeg tænker egentlig om det er en god idé, at have nogle snacks med fra Danmark? Jeg har også legetøj til stranden, bodysuits til stranden, en masse solcreme og svømmebleer klar. Hun er ikke den bedste til at klare varmen, allerede nu er hun ikke så glad for det, men det er bedre end sidste år. Hun er dog glad for vand og vi køler hende af i hendes lille badekar om dagen herhjemme og jeg giver hende vand/væske ofte. Kasket og bøllehat har jeg også klar og egentlig skal hun ikke være meget ude i solen of course. Hun er lige begyndt at gå sådan rigtigt, så note til mig selv: køb sandaler! Er der andet, som vi skal huske…? Hehe

Følg med i vores hverdag på Snapchat: irinathediva 

bloglovin

 

26 kommentarer

 1. Panodil til flyveturen i tilfælde af ondt i ørene. Det kan være rigtig slemt for dem. Ellers snacks til både flyveturen og dagene dernede. Evt ostehaps, rosiner, kiks og hvad hun ellers plejer at få.

 2. Panodil til flyveturen i tilfælde af ondt i ørene. Min dreng på 1 år skreg og var helt ude af den pga dette og kun en pille hjalp ham.

 3. Hej. Hvorhenne i Bulgarien ?
  Har selv to lejligheder dernede helt ud til
  Vandet, og er ret så skønt for børnefamilier 🙂

 4. Verdens bedste rejseklapvogn; Babyzen YOYO!
  Den kører som en drøm, og så kan den klappes sammen til håndbagage, den kan komme med i kabinen, meget nemmere end at vente på klapvognen, når man lander.

 5. Jeg har rejst med to små børn før, en på 5 mdr og en på lige knap et år. Jeg havde lavet små spændende madpakker til flyet, som fx rosiner, blåbær, kiks og alt sådan noget som min den ældste kunne sidde og underholde sig selv med i mange timer. Så havde vi nogle små bøger med vi kunne læse i flyet, og iPad. Flyveturen gik fantastisk og ungerne klaret det så fint.
  Rigtig god ferie, når I når der til 🙂

 6. Bleer, engands vaskeklude og vådservietter, hvis I bruger dem. Der er ofte parfume i de tre ting i udlandet.
  Myggenet og baby alarmer, hvis hun sover middagslur i klapvogn, hvis hun nu sover i skyggen og i ligger i solen i mens

 7. Vi skal selv på vores første ferie sydpå med vores lille dreng, og har fyldt kufferten med neutral vådservietter, neutral vaskepulver, rigeligt med bleer, og skumklude. Næsten alt sydpå indeholder parfume desværre :/

 8. Vi rejser selv i næste uge, for førstegang med en baby 3mdr. Vi har købt langærmet uv badebluse, solhat som dækker nakken uv +50 (fra MP), uv +50 telt med “pool” som giver skygge og svømme bleer.. Og jeg tænker stadig om jeg har glemt noget!!

 9. Børne Panodil – husk at tage det med i håndtasken!! Vi havde pakket det i den almindelige bagage og stod og fik brug for det i flyveren. Reg dårlig timing med et barn med høj feber og en 5 timers flyvetur

 10. Færdig grød, eller mos på tube eller pulver til opblanding i tilfælde af maden ikke er klar når hun er sulten eller I er på tur.
  Børnepanodil, myggespray og kløestillende salve. Ellers vil jeg sige de udenlandske apoteker er mere vel assorterede end i DK. Hvert fald sydpå. Kender ikke Bulgarien.

 11. Hej smukke Irina.. Hvor er den army grønne kjole du har på fra? Den fra din snap i dag 🙂 den er SÅ flot!

 12. Jeg ville nok sørge for massere af solcreme faktor 50.. Og måske uv badetøj.. Vil være trælst hvis hun blev forbrændt.. Derudover noget hun godt kan lide som er nemt at have på dig altid til hvis hun måske pludselig ikke har så meget tålmodighed mere.. Fx rosiner eller frugt.. Skriver hvos jeg kommer på mere

 13. Jeg vil anbefale i tager noget børnepanodil med. Selvom det er lidt at forberede sig på det værste, så er det altså rart ikke først at skal ud og købe det når barnet allerede er blevet syg og hvis i ikke får brug for det så er det jo endnu bedre 🙂

 14. Husk endelig børnepanodil og børne benadryl – det er rart at have m hvis de pludselig får feber kl 23 om aftenen

 15. En spray mod myg og andet kryb (Hvis de har sådan noget i Bulgarien? 😛 ) Vi havde en god en fra apoteket der hedder Sutan med til Tyrkiet, og vi blev slet ikke rørt af myg 🙂 God ferie!

 16. Drop snacks fra Dk, der skal nok være andre ting dernede hun hellere vil prøve.

  Jeg ville ikke slæbe både dyne og pude med, men bare nøjes med betrækket – HVIS du synes du gider slæbe det med. (jeg gjorde det ikke)

  Jeg havde ikke andet med end bleer og sutter – Alt af mad, drikke osv nød han dernede med stor glæde og interesse (vi var på Fuerteventura) Han snork sov inden han ramte puden hver aften, også selv om det ikke var hans hjemmefra.

  Børn tænker ikke over de ting!
  Hun er ude at rejse med mor og der vil ske så mange spændende ting, at alt det ik har betydning.

 17. Jeg har en dreng på 1 år og vi pakker nogenlunde det samme.
  Dog har vi også købt en uv badedragt (dem med korte ærmer og shortsben ) og en badehat med lang skygge i nakken.
  Jeg synes altid nakken og skuldrene bliver forbrændt så jeg er sikker på det er en god investering.
  God ferie

  1. Ja en UV badedragt hedder det, den har vi. Badehat med lang skygge er en god ide, hvor har du fundet den? 🙂

 18. Det er en god ide at have bleer med hjemmefra. Det er ikk altid man kan få de bleer ens barn bruger i udlandet og det kan være svært at navigere rundt i når man står der. Også hendes egen dyne og pude og lagen. De dufter af ‘hjemme’ og gør det nemmere for hende at sove et fremmet sted ☺

  1. Har ALTID haft bleer med hjemmefra og helst rigeligt, har prøvet at have for lidt med og der erfarede vi at der er parfume i ALLE bleer i udlandet og det kunne mine børn ikke tåle.

 19. Måske sådan nogle skridsikre svømmesko/sandaler og en uv svømmedragt? 🙂 baderinge med “bøjle” så hun ikke ryger igennem den, kan man formentlig købe alle steder dernede. Ellers må I have en rigtig dejlig ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*