affiliate

Hello Darlings! Min jumpsuit er fra den amerikanske side, som jeg har tagget på Instagram HER. Den er dog udsolgt, så jeg har fundet link til en helst identisk en på eBay. Min nye paryk er totally my new thing, skal have dem i alle farver nu!!!

eBay Mesh Jumpsuit w/ Print: HER  // eBay Grå Lace Wig: HER // OCC Lip Tar #Sebastian: HER  // Gossard Fuller Bust Glossies Sheer Bra: HER  // Anastasia Beverly Hills Cream Contour #Light: HER // Stila Aqua Glow Serum Foundation: HER // Benefit Strobing High Beam: HER  // Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Spray: HER

XX

9 kommentarer
  1. Hej irina ville du ikke nok være sød at svare mig på den mail jeg har skrevet da jeg har skrevet til dig angående min afgangs eksamen…. Det er virkelig vigtigt.. og skal op på torsdag, så det er snar://

    1. Den er gennemsigtig – jeg har nude undertøj på indenunder, bla den bh j har linket til

  2. Virkeligt lækkert outfit! Må jeg spørge hvilken længde du har købt håret i – og hvor lang tid det tog at få hjem? 🙂

  3. Du er meget smuk med den paryk. Kunne du ikke tænke dig, at lave en video, hvori du viser hvordan du sætter dit eget hår, når du skal have paryk på. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *