affiliate

Hello Darlings! Indtil d. 17/5 har Nelly.com op til 80% rabat på udvalgte styles og I kan se dem alle HER. Jeg har dog fundet mine favoritter til lidt inspiration og der er gode penge at spare – yas, jeg er rigtig glad for gode tilbud når jeg shopper! Er helt forelsket i denne her hvide Go With The Flow top med løse ærmer, og udskæring. Den er helt perfekt til jeans, shorts og nederdele og især hvis man har en stor barm og ikke vil have at alt skal sidde super stramt! Den er altså must-have…!

NLY Trend The Fringe Shorts: HER  ||  Rebecca Stella For Nelly Stiletto Slingback LaceUp: HER  ||  NLY Trend Crochet Bralet: HER  ||  NLY Trend Go With The Flow Top: HER  ||  NLY One Lace Co-Ord Set: HER  ||  NLY Blush Frill Cropped Top: HER  ||  NLY One Cross Front Short Dress: HER  ||  NLY One High Neck Knotted Top: HER

xx

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*