Hej søde læsere… jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte, men det bliver et hurtigt update idag. Jeg er alene hjemme med hende og har boller i ovnen og vi to hygger bare med tegnefilm i sofaen hele dagen.

Efter vuggestuen igår, fik hun lidt snacks derhjemme – lidt banan og frugt og den slags, som hun har fået masser af gange før. Hun er også glad for frugtbarer, dem til børn. Jeg havde dog en anden liggende, hvor der stod hindbær og vanilje på og uden sukker og alt muligt sundt. Den kan hun godt smage tænkte jeg og hun spiste ikke rigtig noget af den, men en bid. Et minut efter begyndte hun at klø sig i hovedet lidt. Jeg tænkte, at jeg lige vasker hendes ansigt og fingre med koldt vand og bemærkede at hun var noget rød. Men 10 sek. efter opdager jeg små knopper der dukker op, og rødmen og kløen bliver kun værre. Der nåede Morten at træde ind ad døren, for jeg skulle faktisk ud og han skulle overtage. I det sekund går jeg helt i panik, for hendes ansigt begynder at svulme op sindssygt hurtigt og hendes øje bliver også helt mast og opsvulmet. Jeg kan ikke rigtig forklare ham noget, og prøver at finde ud af om jeg skal ringe 1813 eller andet. Morten kan ikke komme igennem til 1813, så jeg ringer til min mor og der ved jeg at vi skal handle meget hurtigt, men shit, hvor jeg panikkede og kunne ikke engang ramme tasterne på min mobil. Hun får råbt til mig i telefonen “tryk 1-1-2” efter jeg får sagt, at hun har en allergisk reaktion og er helt opsvulmet! Det får jeg så gjort imens jeg allerede tuder for sindssygt, og kommer igennem… ambulancen er på vej… jeg fik forklaret alt og hun fik antihistamin med det samme. Sådan her ser hun normalt ud og dette billede tog jeg, for at sende til min mor undervejs i ambulancen. Der er hævelsen heldigvis også faldet en del og knopperne væk. Der faldt jeg også ned og var lettet. Hun blev meget træt af medicinen og faldt i søvn på vej til hospitalet.Jeg fandt så ud af, at der var MANDLER i den frugtbar, som jeg gav hende. Jeg var simpelthen så sur på mig selv, dumme mor! Jeg er dog glad for, at jeg reagerede ret hurtigt på det. Hvis I fulgte med på min Snap: irinathediva, kunne I sikkert fornemme at vi tibragte en del tilmer på børnemodtagelsen efterfølgende. Hun blev tilset af sygeplejerske og vi blev der for at være sikker på, at alt er ok. Hun var ret frisk i de timer og fik leget – der var heldigvis en masse legetøj.xx

bloglovin

0 kommentarer

 1. Som sygeplejerske på en modtagelse , vil jeg sige at det desværre er helt normalt med sådan en opførelse som ham manden havde…. Ved ikke hvad folk tænker på.. de tror man bare sidder og klør røv, og faktisk er der ofte mange gange hvor man hverken får frokost eller tisset fordi der er så travlt

  Godt din datter fik det bedre hurtigt

 2. Godt du reagerede så hurtigt! Jeg kan heller ikke glemme den voldsomme sure mand…. Håber han får dårlig samvittighed og kører tilbage og undskylder.., pinligt! Er sikker på sundhedspersonalet gør hvad de kan,

 3. Hej irina
  Du skal først vide du er en fantastisk mor. Er glad for at høre i er kommet hjem og alt er okay igen, men sikke en omgang kan f…. Godt forstå du blev ked og bange men du handlede helt korrekt. Ved godt du ikke ændre på at bearbejde dig selv ved jeg skriver men det skal du ikke og du er en god mor som elsker sit barn.
  Knus

 4. Godt at du reagerede så hurtigt og godt at du har din mor. Pyha jeg fik helt tårer i øjnene og måtte lige lave noget andet før jeg læste færdig. Som mor syntes jeg godt nok at når det er noget om børn, så rammer det på en helt anden måde. Jeg håber at i får en god stille og rolig dag <3 Det er da vist tiltrængt efter sådan en dramatisk dag i går.

 5. Godt hun er okay <3
  Kan du ikke lave et indlæg om hvad fanden der skete med ham den vrede mand fra din snap som slår i bordet og råber op?!(:(:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*